Gå til innhold

Vanlig at hund spiser blader?


Gjest Okusan

Anbefalte innlegg

Gjest Okusan

Bikkja har plutselig begynt å spise blader på trærne! :ler:

Det er bare en bestemt type, usikker på hvilket tre det er, men det er ikke av de aller vanligste. Når hun går forbi et slikt tre, rykker hun til i båndet og glefser i seg blader med liv og lyst.

Fra før av har hun dilla på nedfallsepler og råtne bananskall (urk), men at vanlige, grønne blader fremkaller denne reaksjonen er noe helt nytt. Men som sagt- kun den ene typen blader.

Er dette vanlig hos hunder?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hunder spiser blader når de er dårlige i magen, for å få fart på sakene. Det kan være den årsaken, eller rett og slett at hun liker smaken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Okusan

Takk for svar!

Har ikke merket at hun er dårlig i magen, men skal holde et ekstra øye med det. Men det kan altså rett og slett være at disse bladene smaker godt, eller kanskje de inneholder noe morostoff for hunder (hun var VELDIG glad i nedfallseplene i fjor høst- jo mer gjæret, jo bedre! Slem hund :fnise: ).

Da ser jeg det an, men det er altså ingen grunn til å tro at det er noe galt med henne, foreløpig? Flott :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vanlig at hunder spiser rare ting som f.eks. blader ja. Det er sånn at hunder kan finne på å spise ting ute fordi det lukter godt, de syns det smaker godt, fordi de kjeder seg, fordi de har vondt i magen og vil regulerer magen, eller fordi de er nysgjerrige. Det er ingen grunn til bekymring så lenge det ikke er noe som er giftig for hunden, og de fleste blader er helt uskyldige. Men vær obs på at når hunden spiser ting ute er det viktigere å gi ormekur ofte.

Det er absolutt ingen grunn til å tro at noe er galt med henne, hvis allmenntilstanden hennes ellers er normal, hun spiser og drikker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har du funnet ut hvilken type blader vovva spiser? Jeg vet ikke om det er giftig,men tenkte at det burde du kansje finne ut av ?

Min spiser nyper rett fra busken,rognebær ,bringebær,visse typer gress,markjordbær,epler og pærer som har falt ned og blåblær.Han er ikke veldig glad i tyttebær. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...