Gå til innhold

Hjemmelaget brunsaus - holdbarhet?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Laget hjemmelaget brunsaus på fredag. Elgkjøttet ble spist opp, men har enda saus i en gryte i kjøleskapet. Det har stått kaldt men er det spiselig i dag?

Laget det av kun smør, hvetemel, vann, løk, brunsaus og litt krydder.

Hvor lenge kan brunsaus oppbevares i kjøleskapet? Har ikke vært hjemme på noen dager, til vanlig bruker jeg å fryse ned saus som blir til overs.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Laget det av kun smør, hvetemel, vann, løk, brunsaus og litt krydder.

Mente brunost. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

kan ikke hjelpe det med spr, men vil si tusen takk for at jeg nå veit hva jeg skal ha til lunsj! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Takker for svar. Det var elgkjøtt i sausen, men kjøttet ble spist opp. Har det noen betydning at det var kjøtt i sausen?

Kjøttet var ikke gått ut på dato og ville holdt seg noen dager i kjøleskapet hvis det var f.eks. elgstek.

Det er ikke mugg på sausen og den lukter ok. Tenkte ha i noen kjøttkaker i dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Consensio

Vil ikke tro at den rekker å bli dårlig så fort så lenge den er pakket godt, jeg hadde brukt den :)

Neste gang så kan du jo huske på å fryse ned rester av saus :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...