Gå til innhold

Hev tollgrensa nå!!!


Donnie Darko

Anbefalte innlegg

Kopiert fra denne linken: http://www.hevtollgrensa.no/

I 1975 ble grensen for hva man kan bestille avgiftsfritt satt til 200 kroner. Denne summen var nok tilstrekkelig på den tiden spesielt med tanke på at det ikke var så mange som benyttet seg av denne muligheten.

I løpet av de 28 årene siden den gang har ikke denne grensen blitt oppjustert en eneste gang! Når man tar i betraktning hva man kunne få for 200 kroner i 1978 kontra hva man kan få i dag virker dette en smule urimelig.

I vår moderne tid hvor e-handelen for alvor begynner å ta av virker dette svært hemmende på den økonomiske utviklingen og forbrukerenes frihet til å velge det rimligste alternativet. I tillegg er det mange produkter som ikke tilbys i Norge og som man da er nødt til å bestille fra utlandet. Spesielt rammes en del DVD-filmer av akkurat dette.

Vi oppfordrer derfor alle til å vise sin misnøye med finansdepartementets avslag på postens forslag om å heve toll-grensen til 1000 kroner.

Skriv under på protesten i linken

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mener ikke å virke døll, men...

Det er ikke tillatt å bruke diskusjonsforumet for å samle inn veldedighetsgaver og/eller underskrifter. Det er heller ikke tillatt å samle inn e-postadresser på sidene for utsending av reklame' date=' kjedebrev, pyramidespill, veldedige innsamlinger o.l. Du kan heller ikke bruke forumets "pm-funksjon" (private meldinger) til dette. [/quote']
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest India Gyllenhaal

Jeg har lest at Tollvesenet selv også har bedt om at grensen heves til fra 200 NOK til 1000 NOK. For dem er det ett stort problem med med alle pakkene som kommer inn pga. økende handel via nettet. Pakkene blir ofte liggende i dagesvis fordi det tar tid og kontrollere alle, dermed blir det forsinket levering til kunden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...