AnonymBruker Skrevet 20. juni 2011 #1 Del Skrevet 20. juni 2011 Føler meg litt dum som ikke vet dette, men når er det best å bruke varmluft og når er det best å bruke over/undervarme? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 20. juni 2011 #2 Del Skrevet 20. juni 2011 Varmluft er bra når ting skal tine, varmast opp fort, og til litt robust bakst. Vanleg over-/undervarme er best til kaker og meir kjenslevare ting. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mahareth Skrevet 20. juni 2011 #3 Del Skrevet 20. juni 2011 Jeg bruker varmluft til steking av potetbåter, ostesmørbrød og hjemmelaget pizza med tykk bunn. Nesten alt annet stekes på over-/undervarme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dark Star Skrevet 21. juni 2011 #4 Del Skrevet 21. juni 2011 Jeg bruker varmluft til det meste, bortsett fra sukkerbrød og småkaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2011 #5 Del Skrevet 21. juni 2011 Jeg bruker varmluft til det meste, bortsett fra sukkerbrød og småkaker. Det gjør igrunn jeg også. Ved langtidssteking av kjøtt bruker jeg imidlertid aldri varmluft. Når jeg bruker over-undervarme, varmer jeg imidlertid alltid opp ovnen med varmluft. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dark Star Skrevet 21. juni 2011 #6 Del Skrevet 21. juni 2011 Det gjør igrunn jeg også. Ved langtidssteking av kjøtt bruker jeg imidlertid aldri varmluft. Når jeg bruker over-undervarme, varmer jeg imidlertid alltid opp ovnen med varmluft. Når jeg langtidssteker kjøtt har jeg det oftest tildekket, enten i form med lokk eller aluminiumsfolie. Jeg bruker da varmluft, men ikke spør meg hvorfor Gammel vane antar jeg. Hvis kjøttet er utildekket steker jeg med over og undervarme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2011 #7 Del Skrevet 21. juni 2011 Når jeg langtidssteker kjøtt har jeg det oftest tildekket, enten i form med lokk eller aluminiumsfolie. Jeg bruker da varmluft, men ikke spør meg hvorfor Gammel vane antar jeg. Hvis kjøttet er utildekket steker jeg med over og undervarme. Hehe, samme når jeg steker brød i leirgryte. Da har jeg varmluft selvom det sikkert ikke er nødvendig - eller man ikke får utnyttet effekten av varmluft likevel, siden brødet ligger inni formen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå