Ramona24 Skrevet 14. juni 2011 #1 Skrevet 14. juni 2011 Bryllupet står 16.06.2012. Menyen er sånn ca satt opp slik: Spekeskinke surret i honningmelon, med cherrytomater og mozererella ostoksestek med hasselbakte poteter, grønnsaker og rødvinssaus.pannacotta med pasjonsfrukstsaus. Vi skal selv handle inn alle varer, og lage desserten selv. Kokken som vi kjenner godt, skal lage middagen og legge opp forresten. Middagen skal bli servert på fater slik at gjestene skal ta selv. Snakket med kokken (venninen) og hun sa vi kunne bare gi henne en pris siden hun ville gjøre dette for å kunne hjelpe til . Så spørsmålet mitt er hvor mye skal man gi til henne?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå