Gå til innhold

suging


Gjest Justwondering

Anbefalte innlegg

Gjest Justwondering

jeg(jente) har fått en kjæreste nå. Han er 18 år, og var jomfru når vi ble sammen. Han har aldri blitt sugd eller runket av noen andre.

Jeg har sugd han et par ganger, men bare litt som forspill, før han "skyver" meg unna, sier han kommer snart, og vil inn i meeg for å fortsette økta.

Jeg vil veeeldig gjerne suge han, Selv om ejg selv ikke liker det. Bare for å tilfredstille han, men jeg er så redd jeg ikke er god nok og han ikke liker det. Ei venninne jeg har pratet med dette om prøver å trøste meg med at "Han har aldri blitt sugd før, så så lenge jeg ikke bruker tennene mine så kommer han til å like det. fordi han har jo aldri opplevd å bli sugd av noen som kanskje er flinkere". PRøver å høre på rådene hennes, men er så utrolig nervøs og usikker. Flaut å drite seg ut. Har også prøvd å se på porno for å få noen "tips" om hva jeg kan gjøre, men der foregår det veeldig mye som jeg tviler på at jeg klarer.

Kan brekke meg veldig fort:( off, dette er helt håpløst. :sjenert:

Så hvordan var det når dere var uerfarene? Ble liksom alt godt på starten? hvis jeg ikke bruker tennene selvsagt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest tipser?

Du kan jo prøve å suge han til han kommer. Som jente kan jeg ikke si jeg har kjempekunnskaper her, men jo bedre det er, jo fortere kommer han vel..?

Eller om du lar hver å gjøre det noen ganger så kanskje han spørr om det, det tyder jo isåfall på at han liker det du gjør. Eller kanskje mitt beste råd: slutt og bekymre deg og start å nyt deg selv!! Var ikke noe særlig glad i det selv før, men nå elsker jeg det, og det merker han og..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ms. Raggsokk

Spør han hva han liker? La han veilede deg på hva han synes er godt og ikke. Regner med at dette vil "gå seg til" når dere får prøvd dere litt mer og blir bedre kjent.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...