AnonymBruker Skrevet 4. mai 2011 #1 Del Skrevet 4. mai 2011 Skal kjøpe innebygd steikeovn og grubler veldig om det er smart å kjøpe med pyrolyse. Har et enkel, vanlig steikovn i dag og syns det er veldig kjedelig å rengjøre den. Resultatet er at den ser temmelig trist ut innvendig. En venninne av meg kjøpte en Mieleovn med pyrolyse og sier at det i begynnelsen var et svare strev med å lage mat: man måtte bruke spesielle former (svarte?) og temperatur og steketid ble helt forskjellig fra vanlige steikeovner. Flere som har erfart dette? Vurderer en ovn fra Siemens, noen som har erfaring med disse? Siemensovner har i tillegg til pyrolyse, titanglansemalje eller ecoclean. Er disse lett å rengjøre? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2011 #2 Del Skrevet 4. mai 2011 Jeg har pyrolyseovn fra Miele og aldri opplevd at det har påvirket noe med steketid å gjøre. Man må jo alltid bli kjent med en ny ovn, men det var ikke noe verre enn med andre ovner jeg har hatt. Og så veldig digg å slippe å vaske selv! Men det lukter veldig sterkt når jeg kjører pyrolyse, så hvis du har åpen kjøkkenløsning ville jeg ha tenkt meg om en gang til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kosemose Skrevet 4. mai 2011 #3 Del Skrevet 4. mai 2011 (endret) Jeg har pyrolyse og kan skrive under på at det er utrolig kjekt ja! Anbefales på det varmeste(!), utrolig deilig å bare sette på funksjonen også renser ovnen seg selv Edit: ovnen min er forøvrig fra Bosch, hatt den i 4-5 år. Endret 4. mai 2011 av Kosemose Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 4. mai 2011 #4 Del Skrevet 4. mai 2011 Skal kjøpe innebygd steikeovn og grubler veldig om det er smart å kjøpe med pyrolyse. Har et enkel, vanlig steikovn i dag og syns det er veldig kjedelig å rengjøre den. Resultatet er at den ser temmelig trist ut innvendig. En venninne av meg kjøpte en Mieleovn med pyrolyse og sier at det i begynnelsen var et svare strev med å lage mat: man måtte bruke spesielle former (svarte?) og temperatur og steketid ble helt forskjellig fra vanlige steikeovner. Flere som har erfart dette? Vurderer en ovn fra Siemens, noen som har erfaring med disse? Siemensovner har i tillegg til pyrolyse, titanglansemalje eller ecoclean. Er disse lett å rengjøre? Pyrolyse påvirker ikke måten maten tilberedes på. Det er kun en metode for selvrensing. Alt som kan brukes i en vanlig stekeovn kan brukes i en med pyrolysefunksjon. Jeg går ut i fra at du har lest om hvordan pyrolyse fungerer og lar derfor være å forklare det. Stekeovner er også litt forskjellige fra hverandre. Hvor godt de treffer den temperaturen du setter, hvor i ovnen det er varmt. Kjøper man en ovn i det bedre sjiktet så er de mye mer nøyaktig og gir en jevnere varme. Derfor kan det oppleves som om de er varmere, eller kaldere enn man er vant til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2011 #5 Del Skrevet 5. mai 2011 Takk for svar. Jeg har vel hengt meg veldig opp i alt "trøblet" hun har hatt med ovnen. Når man setter på pyrolysen, blir også glasset på døra renset eller er det bunn, tak og vegger? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Håndtverkeren Skrevet 5. mai 2011 #6 Del Skrevet 5. mai 2011 Jeg har denne modellen og det er en drøm. http://www.miele.no/no/husholdning/produkter/1211_15901.htm Her er litt om pyro på Miele siden Hvordan får jeg vekk vanskelige flekker fra ovnsrommet? Alle modellene med PerfectClean-foredling er spesielt enkle å rengjøre, takket være antiklebeegenskapene. Enda enklere er det ved modellene med pyrolysefunksjon: Her omgjøres rester fra baking og steking til aske ved ekstremt høye temperaturer. Deretter er det bare å tørke over ovnsrommet med en fuktig klut. Husk at alt tilbehøret må fjernes fra ovnsrommet før du setter i gang pyrolyseprosessen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
suzie Skrevet 5. mai 2011 #7 Del Skrevet 5. mai 2011 Jeg har ovn med pyrolyse selvrens fra Siemens - og jeg digger det. Kjørte den i går - og nok en gang ser den splitter ny ut. Men glasset på døra må jeg ta på gamlemåten - den blir ikke skikkelig ren. Har ikke opplevd noe problem i forhold til steketider og sånt... den har vært helt utmerket. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
suzie Skrevet 5. mai 2011 #8 Del Skrevet 5. mai 2011 Min ovn er forresten tre år gammel... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2011 #9 Del Skrevet 5. mai 2011 har en ovn fra Siemens med pyrolyse. Kjempefornøyd. Har åpen kjøkkenløsning og så klart det lukter når man kjører renseprogrammet, men det kan jeg fint leve med. Glasset må du vaske som vanlig. Nå er det vedlig enkelt å demontere så at jeg ser ingen store problemer. Trenger ikke spesialformer. Bruker de som fulgte med steikovnen samt mine gamle former. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2011 #10 Del Skrevet 5. mai 2011 Så kjekt å høre. Da blir det pyrolyse. Trodde jeg måtte ha all verden med nytt utstyr og at det ble mange mislykkede kakeprosjekt. Liker designet på Simens ovnene. Syns de har mye fint til en ok pris. Ang. hvitvarer er jeg nok litt over gjennomsnittet fiksert på utseende. Er det forresten noen av dere som har kombinasjonen med pyrolyse og teleskopinnsett for stekebrettene? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Harriet Skrevet 5. mai 2011 #11 Del Skrevet 5. mai 2011 Jeg har også en Siemens innebygd stekeovn med pyrolyse. Den er bare helt genial og som ny hver gang jeg renser den. Har aldri hatt problemer med steking av kaker eller annet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå