Gjest Lille-pus Skrevet 11. april 2015 #1901 Skrevet 11. april 2015 Hvilken bolleoppskrift bruker du? De så fantastiske ut!Anonymous poster hash: 6f0e8...329 Eddi Eidsvåg sin oppskrift fra boken "Eddis lille ferske - Din guide til gylden hjemmebakst" - utgitt i -97
AnonymBruker Skrevet 11. april 2015 #1902 Skrevet 11. april 2015 Eddi Eidsvåg sin oppskrift fra boken "Eddis lille ferske - Din guide til gylden hjemmebakst" - utgitt i -97 Vil du dele den?:)Anonymous poster hash: 6f0e8...329
Gjest Runforit Skrevet 11. april 2015 #1903 Skrevet 11. april 2015 (endret) Daddel og banan muffins med mørk nøttesjokolade Endret 11. april 2015 av Runforit
elvital Skrevet 12. april 2015 #1904 Skrevet 12. april 2015 Foccacia med litt for lite salt og ikke oliven/soltørka tomater men den ble jo god likevel da.
AnonymBruker Skrevet 12. april 2015 #1905 Skrevet 12. april 2015 vaniljeboller Anonymous poster hash: 98cb5...aa5 1
AnonymBruker Skrevet 12. april 2015 #1906 Skrevet 12. april 2015 vaniljeboller Anonymous poster hash: 98cb5...aa5 oppskrift, please?? Anonymous poster hash: 5137c...873 1
miaw Skrevet 12. april 2015 #1907 Skrevet 12. april 2015 Saftig sjokoladekake. Fikk veldig mye skryt!
FantasDick Skrevet 12. april 2015 #1908 Skrevet 12. april 2015 I dag; grove hamburgerbrød, banankake og saftig sjokoladekake!
Biloba Skrevet 13. april 2015 #1909 Skrevet 13. april 2015 Fine rundstykker til lasagne. Neste prosjekt er grove rundstykker som skal heve i kjøleskapet over natten, ferdig formet. Det blir til lørdagsfrokosten, tenker jeg.
AnonymBruker Skrevet 13. april 2015 #1911 Skrevet 13. april 2015 Lagde disse i helga; Oi, kan vi få oppskrift på den nederste? Anonymous poster hash: 5137c...873 1
AnonymBruker Skrevet 13. april 2015 #1912 Skrevet 13. april 2015 oppskrift, please?? Anonymous poster hash: 5137c...873 Her Anonymous poster hash: 98cb5...aa5 1
twirlX Skrevet 13. april 2015 #1913 Skrevet 13. april 2015 Oi, kan vi få oppskrift på den nederste? Anonymous poster hash: 5137c...873 Lagde den egentlig litt etter eget hode - men er vanlig oppskrift du finner over alt på nett på sjokoladebunnene (også tilsatte jeg hakket lys kokesjokolade i røra) Delte så i to deler og hadde sjokoladekrem imellom (kokte 3dl fløte, tilsatte 1 hakket stratos - inn i kjølesapet å rør hver halvtime i 2 timer ca også pisk til krem) På toppen er det kremostglasur med oboypulver i :D Mektige greier, men så god!!
Pingting Skrevet 13. april 2015 #1914 Skrevet 13. april 2015 Bruker du vanlige eller lettkokte havregryn når du lager disse? Tenkte å prøve dem i dag, de ser farlig gode ut! Edit: jeg endte opp med å kjøpe store havregryn, og resultatet ble fantastisk! Lagde en halvpart med sjokolade og en halvpart med rosiner, det var klart best med rosiner. De ble mykere, seigere og saftigere enn de med sjokolade. Kommer ikke til å lage med kun sjokolade igjen, men kommer muligens til å prøve en kombo med begge deler. Jeg har bare brukt vanlige, men nå som d du skrev det her så skal jeg jammen meg prøve med store jeg og!
FitnessIna Skrevet 14. april 2015 #1915 Skrevet 14. april 2015 Bagels! De hever nå, så gleder meg til å se om det blir noe bra
grrwaffmjau Skrevet 17. april 2015 #1917 Skrevet 17. april 2015 Rundstykker til heving nå etterpå blir det pizzadeig
grrwaffmjau Skrevet 17. april 2015 #1918 Skrevet 17. april 2015 Lagde disse i helga; NAM forresten! 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå