Gå til innhold

Ta teoriprøven


louise1

Anbefalte innlegg

Ja, altså, jeg lurer på hvordan det funker egentlig? Helt fra du går inn på stasjonen til du går ut igjen, liksom. Er det noen som veit det? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du går inn, registerer deg. Setter deg i et rom. Ser på en skjerm, så kommer det spørsmål. Du svarer etter beste evne, trykket ferdig elns, det kommer opp bestått/ikke bestått. Du går ut. Hurra/ Prøv igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

man registrerer seg i resepsjonen, jeg måtte lese av noen bilskilt som hang på en vegg, for å sjekke synet. du må ha med legitimasjon. rommet hvor selve prøven foregikk var et rom med masse pcer. der sitter en vakt som forteller deg hvor du skal sitte, og hvist du lurer på noe kan du spørre han. selve prøven er ganske lik en hvilken som helst annen prøve på pc, du blir forklart hva du skal gjøre for hvert steg. når du er ferdig går du ut og får en bekreftelse på at du sto (vet ikke hva som skjer hvist man stryker, så vi får satse på at du står :gjeiper:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Det er viktig at du har søkt og fått innvilget søknaden om førerkort. Vandelen må være ok fra politiet sin side.

Du tar kølapp til teorirommet, legetimerer deg, betaler (490 for teorien og muligens 65 for bilde). Du må skru av mobilen, legge fra deg alt i et skap. Synstest må tas hvis du ikke må levere synsattest fra optiker. Personen i rommet skal følge deg inn i rommet og starte prøven for deg. Når du er ferdig får du tommel opp ell tommel ned. Utskrift av oversiktene av prøven får du uansett. Hvis du ikke bestod skal du få med deg oversikt over temaene på prøven.

Hvis du bestod kan du bestille praktisk prøve, ved stryk prøver du bare igjen om uker.

Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...