Eliza Doalot Skrevet 10. november 2003 #21 Del Skrevet 10. november 2003 Er litt på tynn is nå, for klarer ikke å huske hva jeg har pleid i gjort, men hvis du setter den ute i noen timer, vil den stivne igjen,og da er den jo litt greiere å kaste?! (forferdelig lang setning :D ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kaja Skrevet 4. desember 2012 #22 Del Skrevet 4. desember 2012 Sjekk: http://www.melk.no/oppskrifter/kaker-bakst/smakaker/smultringer/ her får du svar på det meste. Frysing går veldig bra. de tiner fort og kan evnt. varmes i stekeovn før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Maneater? Skrevet 4. desember 2012 #23 Del Skrevet 4. desember 2012 Sjekk: http://www.melk.no/o...er/smultringer/ her får du svar på det meste. Frysing går veldig bra. de tiner fort og kan evnt. varmes i stekeovn før servering. Denne tråden er nesten 10 år gammel! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 4. desember 2012 #24 Del Skrevet 4. desember 2012 Min erfaring er at det ikke er særlig godt. Smaker ikke det samme som de kjøpte, virker mer fettete, crispy og mindre smak i enn de man kjøper. Men sikkert noen eksperter her! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå