Gå til innhold

tv2 hjelper deg


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

:D ikveld kommer tv2 hjelper deg med en trist sak :( en småbarnsfamilie på sola som skulle bygge ut til barn et kom,men tiden gikk å det ble ikke ferdigt,lekkasjer ,dårligt arbeid osv....... di ble nødt til å leie inn andre håndtverkere for å få det tett og bra inn og utvendigt,mens .det er mye mer i denne saken ,så gjenstår det å se i kveldens program 20.30 om det blir en løsning på dette :o .Svarer gjerne dersom dere har synspunkter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

joda det var meg ja,nei det kan vær sant at det ikke er løsninger,men litt av grunnen at vi gikk så langt som vi nå har gjort ,er at vi forhåpentligvis skremmer andre fra å bruke ham,slik andre slipper det vi måtte igjennom......det er nemligen ikke første gang han gjør slike ting.......har vi funnet ut i ettertid :-? men men ,forhåpentligvis får vi pengene og,hvis ikke går vi videre.....ha en go dag :briller:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Synes det er viktig at dårlige håndverkere og andre profesjonelle (butikker/bedrifter) man ikke kan stole på blir gjort synlig slik at flest mulig kan unngå dem. Det er forebyggende, og hindrer andre i å gjøre det samme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

joda det var meg ja,nei det kan vær sant at det ikke er løsninger,men litt av grunnen at vi gikk så langt som vi nå har gjort ,er at vi forhåpentligvis skremmer andre fra å bruke ham,slik andre slipper det vi måtte igjennom......det er nemligen ikke første gang han gjør slike ting.......har vi funnet ut i ettertid :-? men men ,forhåpentligvis får vi pengene og,hvis ikke går vi videre.....ha en go dag  :briller:
ja syns det var bra det kom på tv..

nå får han mye dårlig reklame..

som fortjent

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pølsebrød

Skjønner ikke hvorfor dere betalte forskudd i utgangspunktet. Det hadde jeg aldri gjort. Er ikke noe forskjell på å handle i butikken og handle tjenester hos tømrere o.l.

Han hadde vertfall godt av å bli satt ut på den måten han ble. Han som driver bedriften burde ha kontroll på sine ansatte og sørge for at de er kvalifisert til arbeidet og ikke ufaglærte slasker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...