Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

:hoppendeglad::hoppendeglad: er :hoppendeglad: det :hoppendeglad: helg :hoppendeglad:

:nigo: Huset er ferdigvaska, og jeg sitter her ferdigdusja og klar for resten av dagen ;)

Utenfor vinduet sitter det et stk gørrsvart katt med en million bøss i halen, så hvis noen har et par spynx(hårløs katt) å bytte mot to stk skogkatter så er fredag (vaskedag) en god dag å komme med forslag om sånt!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så flink du var Beib!! :klappe: Nå er det over!! :hoppe:

Og huset ferdigvasket til helgen :klappe:

Det høres deilig ut!

Håper du koser deg masse masse i helgen!! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det helg og fred og ro og kosefaktor av store dimensjoner! Vi har handlet og spist ute på Dollys :hjerte:

Nå er det bare fyr i ovnen, tv-kos, m i en skål og et rykende ferskt Tara just 4 me

:strix: :strix: :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir gal av den forbaskede pcen her altså!!!! :rasende:

Det er riktignok ikke en veldig fancy greie, og jeg kjøpte den i 2008, men den skal vel vare lenger enn dette?!?! :sur: Først så ble strømledningen ødelagt. :hallo: tapet den sammen så den virket sånn passe en stund, men så ble den helt ødelagt. Så kjøpte jeg en ny lader, men så viser det seg jo at den laderen ikke klarer å lade opp batteriet her, det står jo at pcen er koblet til, men lader ikke. Så klarte :hallo: å lodde sammen den opprinnelige ledningen igjen, men nå står det pinadø det samme da - koblet til, lader ikke :frustrert: Av en eller annen grunn tappes batteriet litt og litt her, selv om jeg alltid har den tilkoblet, og når batteriet er tomt tar vel hele skiten kveld da!!! Nå er jeg nede på 77% og det forsvinner gjerne 1-3 % i løpet av en dag når den blir slått av og på. Har prøvd å finne ut hva det er, men siden dette er en Dell jeg kjøpte på nett og service og alt er gått ut så vet jeg søren hva jeg skal gjøre. Enten er det vel batteriet eller så er det strømforsyningen som er gæern og hvis jeg skal kjøpe begge ny så koster det over 2000 kr..

Er det vits å legge ned så mye penger i en allerede gammel og litt utdatert pc eller må jeg vurdere å kjøpe ny? Og hvor mye må man gi for en bærbar pc til sånn hjemmebruk tro?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvor lang leverandørgaranti har du?

Tror det var et år eller noe, når jeg la inn den koden min stod det i allefall utløpt hos dell.no :sjenert:

Jeg vurderer en ny ja, men litt surt også da, hadde liksom ikke lyst til å bruke penger på ny pc.. Må bli julegaven min i år det da i allefall :gave: (og når vi først er i gang å kikke på nye pc'er - du verden så mange stilige og fancy greier det er der ute :Hehe: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Nå har jeg sett Salt med Angelina Jolie. Syns den var dritbra...

Så etterpå så vi den nye Karate Kid og den er også søt eller hva man nå kaller sånne filmer :hjerte: Siden de driver med noe oppdatering av kabeltv så har vi ørtogførti kanaler for tiden ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er det sesongåpning av langrenn. Ikke at det ser ut til at det blir langrenn i Norge på en stund altså :kjefte:

Det er en ting jeg har tenkt på lenge, planlagt forholdsvis godt og NÅ setter jeg i gang med prosjektet!

Jeg har jo som dere vet ønsket å spise lavkarbo. Problemet er bare at jeg tidligere har prøvd flere ganger og jeg får det ikke til over tid. Jeg tror nok sikkert at man kan gå ned mye på lavkarbo og det er nå engang sånn at vektnedgang i allefall i mitt tilfelle vil bety bedre helse! Dog, så er det også sånn at lavkarbo, hvor bra det enn er, er en livsstil man må dedikere seg til - for hvis man begynner å spise karbo igjen så vil man gå opp i vekt igjen og er det en ting jeg ikke orker så er det ny jojoslanking.

Derfor, har jeg kommet frem til at å forsøke å leve i tråd med Fedon Lindbergs prinsipper. Lindberg tillater mer karbo, men mindre fett. Han har fokus på hyppige små måltid der man skal forsøke å ha proteiner med i flest mulig måltid samt mye grønnsaker. Jeg tror det kan passe meg bedre, og hvis jeg vil er det heller ikke noe problem å gå opp på fett og ned på karber etterhvert. Så, dette er godt gjennomtenkt og jeg har også laget ukeplan for den kommende uken og handlet inn til det, så forhåpentligvis er dette noe som kan gi resultater :jepp:

Nå har jeg også røpet det til dere så nå er det litt mer press for å holde det, kan ikke gi meg sånn uten videre nei :fy_fy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror at det er viktig både med en plan og et mål. :jepp: To stikkord for å lykkes.

Lykke til, vi skal nok holde et øye med deg :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God plan! Bruk oss for det det er verdt for å oppnå resultater, motivasjon og klemmer! :)

Lavkarbo er definitivt en livsstil, og jeg er vel en av dem som er litt skeptisk. Har litt liten tro på at det virkelig er bra å stappe i seg alt det fettet, jeg da :vetikke:

Det er bra at du lager deg en plan og et mål som du tror vil passe til deg! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...