Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Hvordan gikk det lillsunshine?

Nå er det over :D:D:D

Det gikk egentlig veldig veldig bra. Superhyggelig sykepleier som spurte først om jeg ville ha beroligende, jeg sa at det ikke var godt å vite, men at jeg egentlig følte meg ganske rolig, så vi fant ut at jeg ikke trengte det, så satt ikke inn venflon.

Overlegen var litt sen, så sykepleieren underholdt meg med prat, det var veldig koselig, fikk slappet veldig av. Så kom overlegen og spurte noen spørsmål, så satte vi i gang.

Det var i grunn ikke vondt, men litt ubehagelig, spesielt når det ble pressa inn luft. Så ganske fort at jeg var betent i endetarmen, så fortsatte reisa oppover, men det så bare fint ut, så stoppa etter litt fordi det ikke var poeng i noe mer. Ganske fascienrende å se på skjermen, og litt ekkelt å se det betente området.

Men det er helt ufarlig, kan ikke utvikle seg til kreft og jeg har fått stikkpiller som jeg nå skal ta i 3-4 uker, så blir jeg forhåpentligvis frisk. Letta over at det ikke hadde spredd seg. Legen sa at det kunne vere kronisk, og at jeg burde holde meg unna ibux og velge paracet fremfor. Har to ganger til på resepten så viss det skulle blusse opp igjen i en periode så kan jeg hente en ny kur og ta den uten å gå til lege/ta en ny undersøkelse. Men om det vedvarer så er det jo en annen sak. Satser og tror på at jeg blir frisk. Veldig veldig letta over å vere ferdig og fått diagnose.

Også godt å spise igjen, ble en liten lunsj kafeteraen, og senere har det blitt mammas middag hjemme og kake for bursdagsfeirign, sola. Fin dag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Gjest Caitlin

:sjenert::sjenert: :sjenert: :sjenert:

Jeg har vært på katteutstilling :catmilk: Snuppa fikk certet sitt begge dager og var nominert til bis-finalen på søndag, men det ble ikke noe mer :wink:

Ellers har jeg badet, spist og sovet. Og sovet. Og sløvet. Og sovet. Jeg har rett og slett vært så trøtt som en dupp :blink: Klødd i øya har jeg også gjort så jeg lurer rett og slett på om det har vært en eller annen allergi?!?!?

Jeg lever altså, jeg er bare sløv :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...