Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Åååååå så herlig :nigo:

Først syklet jeg 19 km på 1 time og 12 minutter, og det var en sånn der kjempeHERLIG treningsøkt der alt bare stemmer! :bolledeig: Beina var med hele veien, det var ikke tungt, været var herlig og det var bare deilig. En sånn økt kan jeg leve på en stund og det var på høy tid, for siden jeg kom hjem fra ferie har øktene føltes ganske blytunge :kvalm:

Det er en snitthastighet rundt 16 km/t, og det er helt greit turtempo i litt blandet helning. Med smale dekk og hybridsykkel pleide jeg å ha et snitt på rundt tjue på en tilsvarende distanse. Men i noen bakker var jeg nede i gå-hastighet, og i andre bikka jeg forbi 50 km/t - alt ettersom hvilken vei de helte. :gjeiper:

For noen uker siden, like utenfor Henningsvær, så jeg en mor på sykkel, med et stykk sønn og et støkk datter pesende etter. Mora uanstrengt på smaldekket hybridsykkel, avkommet på terrengsykler med brede knastedekk. Sånn typisk eksempel på hvordan en ødelegger landeveisgleden for ungene. Mora trør en omdreining og ruller seks-sju, ungene må trø hele tiden, hver bidige meter.

Enda verre er det faktisk fatt med syklene til enda yngre barn, helt ned til alderen de begynner å lære å sykle. Tjukke tungtrådde dekk, som aldri vil rulle, og som gjør at de må øve ganske mye mer balanse enn nødvendig, før sykkelen begynner å samarbeide med dem. Det var faktisk greiere før, da en lærte å sykle mellom stanga på faderens DBS.

Hvis øktene var blytunge ei uke, kan det være den fysiske biorytmen som var nede i en bølgedal? Den svinger en uke på overskudd og neste i kjelleren. - Selv om konsekvensen av den blir mindre og mindre merkbar, jo bedre trent en er, i tillegg til at det er litt individuelt i hvilke grad en merker svingningene.

Endret av Kamikatze
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Pga at jeg har vært veldig dårlig trent og sliter med en hofte er det viktig for meg å ha en rolig oppvarming og avslutning. Jeg har vært utrolig dårlig trent, har faktisk aldri tidligere trent i det hele tatt, så hvis jeg starter for hardt får jeg fort melkesyre og hvis jeg ikke avslutter rolig og tøyer godt så blir jeg sinnsykt støl. Derfor har jeg alltid 12 minutters oppvarming med rolig sykling og nedoverbakke der jeg ikke kjenner at jeg tar i med lårene og bruker de siste 10 minuttene til å gå opp bakkene hjem. Dermed blir snitthastigheten min dårligere enn den kunne blitt ;)

Jeg har hybridsykkel med ganske mye spor i dekka, har aldri tenkt på det slik at man må trå mer med slike sykler egentlig, men det stemmer jo såklart. Ikke så lett å kjøpe riktig sykkel og vite alt for nybegynnere :fnise:

Kan godt være at jeg var nede i en bølgedal ja, det har både vært "den" uka og lenge uten trening så det kan jo helt klart spille inn.

Endret av The beib
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bakker er fine for å få fart på blodpumpa, ja. Pleide å bruke mp3spiller til hjelpemotor. Men det funker ikke her hvor jeg bor nå. Er for mye trafikk til at det er nok med speilet for å ha litt oversikt.

Sykkeldekk er jo billig å bytte, om du skulle føle for det. Jeg vurderer lettrullende dekk på klatresykkelen, fordi den stort sett kun er på asfalt nå.

Nå skal det syes i ny bukseknapp her. Deretter er det steikepannejonglering. Mye som må brukes opp, før datotrollet kommer og tar det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Gjest Caitlin

Hvordan står det til Beiben? :klem:

:erter: :erter: :erter: :erter:

Altså i dag ga jeg rett og slett opp! Jeg dro ut med sykkelen, og det var så forbanna blytungt at jeg bare ga opp etter en stund og sykla søndagstempo hjem :jolie:

Etter det har jeg vært litt ... småhissig :trampe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pms?

Jeg pleier å være sånn uten grunn når jeg venter TR.

Men det stemmer det, du hadde jo det her om dagen. Sammens med mia og noen andre :lol:

Nei, da er det vel bare "one of those" days. Satser på den tar seg opp, om ikke så hjelper nok en natts søvn :nigo:

:hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stemmer Piffy! :ler: Ka og meg tror jeg. :nigo:

Det er rart hvordan PMS er ja. Sur uten å ha noe å være sur for... give me more testosteron please! :daane:

Håper sykkelformen tar seg opp igjen. :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...