Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Gjest Caitlin

God helg :smilyblomst:

Huset er vasket og og middagen, les hjemmelaget gryterett med ris, er fortært. Som vanlig :roll: så regner det bikkjer og katter ute, men for all del bare regn i vei, så lenge vi kan få litt opphold i helga på fotballturneringen! :ball: Ikke at ungene bryr seg fælt mye, men det er så tungvindt med trippelt skift av alt og klissvåte unger man bare såvidt rekker hjem å tørke før det er på'n igjen. Syns virkelig synd på de som skal ligge i telt om dette været fortsetter :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg leste hjemmelaget ris først. :sjenert: Tydelig at jeg er litt sliten!

Men får håpe det klarner opp og blir litt opphold til fotballturneringen ja. Husker fra da jeg selv spilte at det er litt styr når det regner, og alle er våte. Banene blir jo også jævla gjørmete og ødelagte om det er grus eller gress, mens kunstgress blir jævla glatt. :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Brrrrr. Søren altså! Det :regn::regn: :regn: her i dag også, og det er jammen ikke mye gøy når det er fotballturnering. Vi strever for å holde minsten tørr mellom kampene og bruker x antall skift her. Jeg har just hatt dugnad i tre timer og ryggen min er totalt ødelagt. Nå skal jeg ligge rett ut resten av dagen tenker jeg :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Endelig er fotballturneringen over! Selv om det er koselig for minsten å spille fotball så blir både bein og rygg helt gåen når jeg skal traske og stå på en fotballbane i støvler to dager på rad :sjenert: De vant alle kampene sine da, så flinke at! :bolledeig:

Nå er det jammen bare 6 dager til Lofoten! Begynner å glede meg masse til ferie og fri og kos og alt :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Heisann :)

Nå er ikke jeg her inne så ofte, men ønsker hele familien "sykehus" GOD FERIE ;)

Så de spilte fotball disse små i dag når vi var ute på en liten kjøretur. Huska på alle de gangene jeg har stått i regnvær og heia på gutaa mine :)

:goodbye:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Har du begynt å pakke? :hoppe:

Nja, ikke helt egentlig. Men jeg har funnet frem støvler, regnbukser og fiskeutstyr som jeg har satt klart. Også oppblåsbare madrasser og pumpe :fnise: :fnise: Jeg lurer på om jeg skulle fått kjøpt en stor bag.... Det er mye kjekkere enn koffert og sekk når vi kjører tror jeg, så slipper vi tømme alt for å finne noe :filer:

I dag har jeg hatt sånn teit dag da jeg aldri blir mett og bare spiser og spiser! Jeg har sikkert spist 6 brødskiver med røkt laks siden vi kom hjem kl 16... :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

:troest:

*serverer fersk loff og masse godt til*

Jeg får hele tiden dobbeltposter :kjefte:

Endret av The beib
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Caitlin

Nå er det bare en økt hos fysioen igjen før ferien, nemlig på onsdag. På torsdag skal jeg kjøre puselusene til feriehjemmet sitt og fredag er det vasking og klargjøring av bil og alt her før resten av gjengen kommer :jepp:

Jeg tror jeg er sånn delevis i rute, driver å vasker opp noen jakker og klær så det skal være klart til turen. I dag fant jeg frem sommerdynene, så nå skal jeg bare få på dynetrekk så er de klare.

Det var faktisk fint vær her i dag. Har vært knallblå himmel og sol helt til nå, men nå skyer det over igjen. Det er meldt regn resten av uka - bombe :filer: Jeg håper det ikke regner så fælt på onsdag, torsdag og fredag for da skal minsten på fotballskole :ball:

I dag skal vi grille :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flinke de var som vant da! :duskedame:

Hvor lenge skal dere være borte? :)

Endret av Guriane
Lenke til kommentar
Del på andre sider

oioi, så flinke fotballgutter :)

Og så bra å se at du er i rute når det gjelder pakking og planlegging.. Det er en del som skal ordnes. Hvor lenge blir dere borte?:)

Jeg reiser til London til mandag, og har begynt å planlegge litt, og skrive lister. Lister, lister og atter lister... Jeg er gal :P

Håper du har en fin dag ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...