Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Gjest Caitlin

.....................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Caitlin

Nå har jeg ryddet ut siste rest av jula, til og med juletreet forsvant ut i dag.. Deilig å få ryddet opp, men trist at julen er over. Et helt år til neste gang.

Har styra litt med akvariet også, er litt misfornøyd med at jeg ikke får holdt det slik jeg gjerne vil og vet ikke helt hvordan jeg skal få gjort noe med det. Kanskje akvarie-interessen min blir kortvarig?!? På den andre siden er jeg jo misfornøyd med det meste i dag og har sikkert et stressnivå som er på tur ut av skalaen, så kanskje jeg skal vente med å ta noen avgjørelser riktig enda.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kult med akvarium! Hvor stort er det?

Vi har også det :) mannen som ordner med det da.

Jula har jeg ikke begynt å rydde ut engang.er jo ikke 20.juledag ennå. Var da man ryddet bort jula før i tida.

:klem: håper humøret bedrer seg etterhvert

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Ja, Mia, mamma sier også det - kan ikke rydde bort jula før 20 dag jul, og det er vel 13 januar tror jeg ;)

Akvariumet er 106 l. Jeg har bare lånt søstern sitt, siden hun ikke har det oppe og jeg ville se om det er noe jeg fatter interesse for før jeg kjøpte. Så langt har det vært mye jobb og jeg irriterer meg over alger og fiskebæsj og slikt som er vanskelig å få opp uten å ta med fisk og reker og skjell. Jeg har nemlig noen få reker, noen skjell og snegler som skal hjelpe å få god gjennomstrømning i vann og sand, to maller som har en forholdsvis diger jobb med å spise alger - og 10 tetra oppi der. Det har vært veldig gøy helt til nå som jeg ikke vet åssen jeg skal få løst problemet med å få det pent og rent oppi der :glare:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja det er 13. :)

vi har 260 liters. Det er mindre jobb jo større de er visstnok. Men da er det mer jobb når man først rengjør da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Da var det bare å klappe sammen pc og ordne siste rest så alt er klart til i morgen. Blir en overgang å stå opp så tidlig og ikke kunne sove om formiddagen :plystre:

Har et fåfengt håp om at de sier at det ikke er noen vits at jeg skal være der på arbeidspraksis i og med at jeg blir borte på fredag og to uker etter det, siden vi er to som skal starte samtidig og en til som er nyansatt. Jeg kommer jo da til å falle utenfor opplæringen de skal ha felles for oss, men aner ikke om de mener det er viktig... Ikke håpe for mye og bli skuffet iallefall...

Natta da dere :sjenert::sove:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Gud så dårlig jeg sov i natt!! Helt zombie når jeg våknet dag! :blink:

Kom meg i allefall avgårde og fant til og med et sted å parkere som ikke var fullt så langt unna som jeg trodde jeg måtte :tommel:

Okei. Jeg er glad for å innrømme at det ikke var så ille som jeg fryktet :tunge1: Folkene var koselige og arbeidet virker greit nok, litt sånn at en blir kasta ut i det og må lære underveis, men ok. Hadde det ikke vært for at jeg ikke får betalt (annet enn å beholde arbeidsavklaringspengene) og må være borte fra 7.10 til 16.10 ca, så kunne det faktisk hende at jeg hadde vært fornøyd :overrasket:

Nuh pannekaker, sulten som en ulv :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra at det gikk bedre enn forventet :klem:

Jeg aner egentlig ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom denne uka jeg heller.. vi får ta en dag av gangen begge to :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

En hel dag hjemme! Ja bare avbrutt av trening fra 11 til 13 da.... Har ikke store motivasjonen for treninga i dag, føler meg ganske mørbanket egentlig etter to lange dager på "jobb". Men siden jeg ikke tror jeg får trent neste onsdag etter tå-operasjonen så må jeg nok dra. Bite tenna sammen ;)

Det var så deilig å sove helt til 7.15 i dag. I går var jeg oppe 6...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

Dumme, dumme, dumme meg :(

Jeg har jo ikke trent noenting i jula, og før jul var jeg en gang på denne treningen, men utenom det - ikkeno! Så drar jeg altså i dag, vi varmet opp med innebandy først, så styrke - sirkeltrening. Utfall, tåhev, planke, situps, step og ørten andre øvelser. TRE runder.... Og jeg har rett og slett ødelagt hele meg. Jeg vet det høres teit ut, men jeg har aldri hatt det sånn her før. Jeg har så vondt i låra spesielt, men kjenner det også i resten av kroppen, så jeg er faktisk nesten på gråten når jeg skal stable meg inn på doen og tisse... Jeg skjønner ikke åssen jeg skal komme meg på jobb i morra :( Jeg skjønner ikke åssen jeg skal kunne bevege meg... Snakker om å ta ut alt og ødelegge mer enn man bygger opp ... Åååååeee :grine:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje du bør snakke med legen din og få sykemelding en stund? Hvis legen dokumenter at du ikke klarer jobben så slipper du :hug: tenker på deg :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Caitlin

Jammen akkurat dette er jo min egen feil da. Fordi jeg lekte verdensmester og trodde jeg hadde mange ganger så mye krefter som jeg har ... Bare jeg kunne klart å holde ut i morra da, så skal jeg jo operere på fredag og da har jeg to ukers sykemelding etterpå...

Det gjør såååå vooooooondt.... Jeg har seriøst ALDRI hatt så vondt samme dag som jeg har trent NOENSINNE!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan jo få sykemelding selv om det er "din" feil. Om du ikke klarer å gå, så kan du ikke jobbe :klem: Du må tenke på deg selv og signalene kroppen sender deg, og om kroppen sier at den ikke vil gå, så vil den ikke det :troest:

Håper det ordner seg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Jeg dro på jobb. Det gikk greit, selv om jeg så ut som en invalid.

Men i dag... Tåoperasjon!!!

AUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opererte tåa kl 10.30, ferdig bare etter 30 minutter og sprøyta VAR vond! Det gikk greit, men hun før meg stod og grein i gangen så jeg var ikke høy i hatten når jeg gikk inn der.

Kom meg hjem, sykemeldt "bare" til og med neste søndag, så en uke isteden for to.

Men det gjør så vooooooooooooooooooooooooooondt!!!! Bedøvelsen er jo gått ut og det eneste smertestillende man får er Pinex Forte, og jeg har tatt to og er rimelig døsete, men det gjør sååååå vondt!!! Det kjennes seriøst ut som om noen står og graver under neglen der det er så følsomt, med en kniv.....

:( :( :( :( :( :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...