Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Du er tøff med så mye pågangsmot Beib! :klem:

Ta vare på hverandre og de gode øyeblikkene i det nye året :) kanskje en kaffe i 2013? :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Caitlin

Takk Mia :klem: En kaffe må vi vel klare å få til vel? Kanskje to ;)

Kalkunen i går var ikke så fantastisk som den pleier å være. Den var jo mager i utgangspunktet syns jeg, og den ble faktisk tørr enda jeg aldri pleier å få tørr kalkun... Nåvel, den var grei nok da. I dag blir det kokt svineskinke så det tar jo ikke lange tiden. Begynner å bli litt lei av all kokkelering og styring, for ikke å snakke om at det skal bli deilig å bli alene snart. Vi feiret jo julen hos mine foreldre og når vi kom hjem hit kom svigerfar også. Han har vært her siden og snakker om å dra i morgen omsider.

Bortsett fra at jeg gruer meg til å begynne med praksisen på NAV så skal det bli godt at dagene kommer inn i rutine igjen. Jeg skal begynne mandag 7 januar, og første dagen skal jeg komme kl 9 så det går greit. På tirsdag må mannen forsøke å dra senere på jobb og på onsdag har jeg heldigvis fri fra NAV for å trene, så da blir det først en times styrke og kondisjon, så blir det en halvtime i bassenget. Jeg trener sammen med en gjeng eldre damer, men jammen er det ikke en del av dem som er sprekere enn meg ;)

Torsdag må også mannen prøve å dra senere på jobb, mens på fredag skal jeg på sykehuset å få operert en tå så da må jeg ha fri fra NAV. Uken etter blir langt tøffere, men jeg håper vi finner en måte å få det til på så lenge jeg må gå dit. Forhåpentligvis finner jeg en jobb så snart som mulig.

:spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det må vi få til! :klem:

Skal bli godt å få ryddet bort jula snart :lol:

Satser på at det Nav-tullet blir kortvarig. Du blir ikke sykmeldt etter operasjonen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Satser på at det Nav-tullet blir kortvarig. Du blir ikke sykmeldt etter operasjonen?

Nei, dessverre. Skal bare operere bort neglen på stortåa, så jeg tror ikke det er noe som gjør meg sykemeldt. Får ikke lov til å kjøre selv etterpå, men i løpet av helga er det sikkert greit å gå på..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

ENDELIG alene igjen!!!!!!!!!!!!!! :pls:

Det vært slitsomt å ha smilet om munnen og styrt og ordnet for andre nå som jeg er litt down pga mitt eget. Særlig når det er folk du har et litt kunstig forhold til og ikke kan snakke med.

Nå er vi endelig alene og det er helt fantastisk! Jeg skal nyte denne siste uken med fri før kaoset starter på mandag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Håper du får en fin uke! Skjønner absolutt hvordan du føler det. Er godt å få være litt alene og kunne gjøre det man vil :)

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Jeg har vært litt plaget i det siste. Jeg har jo disse krystallene som kommer innimellom, men jeg har vært fin ganske lenge. De siste 3-4 nettene har jeg våknet flere ganger av at hele verden snurrer rundt. Det skjer hver gang jeg snur meg i senga og er fryktelig ubehagelig. Når jeg våkner om morgenen er jeg også veldig svimmel og det går litt tid før jeg klarer å bøye meg fremover eller se oppover. Må gå litt i sakte film.

I tillegg fikk jeg et munnsår her på søndag som jeg har slåss med. Jeg virkelig HATER munnsår, og jeg hadde det aldri tidligere. Først de siste par-tre årene jeg har hatt det.

Jeg vet at begge disse tingene kommer når jeg stresser og er nervøs for noe, så det burde ikke være noen overraskelse. Likevel er det så kjipt.

I kveld fikk jeg litt trøbbel med øynene. Jeg bruker jo dagslinser, og enkelte veldig få ganger kjenner jeg at jeg er litt plaget med tørre øyne slik at jeg må ta en "brille" dag isteden. Det er bare så ekkelt for man ser helt annerledes med briller enn man gjør med linser så det gjør meg litt svimmel bare det. I kveld var det rett og slett ømt og vondt i øyekrokene og når jeg så meg i speilet var jeg ganske rød på øynene. Tok ut linsene og har briller resten av kvelden, men øynene er såre og tårer litt innimellom. Jeg håper bare virkelig ikke det kommer noe med dem nå altså! Jeg har hatt så angst for den her øyebetennelsen som går i landet - den der med de forferdelige bildene der enkelte har blitt blinde vet dere?!

Tror jeg tar med meg deppinga (som jeg skulle slutte med!!!) i seng og satser på en bedre dag i morgen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Godt nyttår! :hug:

Ikke sant det er deilig å være alene? Jeg har huset for meg selv i dag, for første gang på evigheter. Det er fantastisk!

Akkurat når nyter jeg en :kaffekopp: og unner meg en lat morgen. Vi hadde varetelling fra kl 08.00 til 19.00 i går så jeg la meg faktisk til å sove kl 23 i går kveld, og sov til 06.30 i dag morges. Ble liggende i senga til klokka 07.30 og har ennå ikke kommet i klærene. :sjenert:

Tenkte å være fornuftig og lese noen timer i dag da.

Du imponerer forøvrig meg også med pågangsmotet ditt! Jeg heier på deg. _:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Dere er fine å ha altså! Jeg setter stor pris på at dere er innom. Ikke at jeg skjønner det kan være stort imponerende å lese her, jeg ser ikke pågangsmotet dere ser. Eller, jeg prøver jo å finne det.

Jeg er så lei av å være lei!

Lei av å klage på alskens kroppslige plager og lei av å deppe.

Det veksler ganske intenst mellom at jeg ikke kan klare å se hvordan jeg skal få det til å fungere med denne arbeidspraksisen og til at jeg innser at det er noe jeg må og i allefall må prøve en periode.

Bah, jeg blir bare så oppgitt av det hele.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes det er imponerende jo. Når du har så mye plager og motgang som du har.. :troest:

Dette er din bok og du skriver hva du vil i den. Er her uansett jeg :hug:

Det er ingen bedrifter der du bor som vil ta deg inn til arbeidstrening eller noe sånt da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

Nei. Er jo ikke store plassen så det er ikke noe sånt her ifølge NAV...

Jeg skal søke på en til jobb i dag. Kan ikke si jeg ikke prøver i allefall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:klappe:

Hva med skole? Noen som trenger spesiell tilrettelegging? De har jo ingen utlegg ettersom Nav betaler? Det nav er ute etter er vel at du skal jobbe?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Sånn som det er nå, når de har funnet denne arbeidspraksisen til meg, så får jeg ikke anledning til å stille så mange krav. Ikke nå i allefall, før jeg har prøvd og det eventuelt ikke fungerer.

Jeg ble så glad her i dag, jeg tenkte på det du sa Mia, om sykemelding etter operasjon av tåa. Så jeg ringte sykehuset bare for å høre og sykepleieren sa jeg måtte gå ut fra sykemelding i to uker etterpå :laugh: Jeg ble så glad.

Bare tiden kan gå litt nå, jeg har jo søknad inne på en jobb og har søkt på en i dag. I morgen sender jeg søknad på en tredje, så får jeg bare håpe det blir napp på noen av dem! Jeg søker på alt som er for tiden, jeg tenker som så at det er bedre enn arbeidspraksisen og så får jeg heller søke på andre ting etterhvert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Caitlin

Siden jeg kjenner panikken stiger i takt med nedtellingen til mandag (!!!!) - så har jeg planlagt en aldri så liten ost og vin kveld her i kveld. Dere er alle invitert :vin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...