Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Grattis med ny sveis! :klemmer:

Jeg fikk kjeft på Narvesen i dag. Jeg brukte stor kaffekopp til liten kaffe, og det er tydeligvis veldig feil. Kan jo egentlig forstå det da. Nå kan det jo hende at det kommer noen som vil ha stor kaffe, og så er de tom for store kaffekopper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:fnise: :fnise: Høres ut som en stor sak for narvesen TK ;)

Æsj, høljregn hele helgen og når jeg attpåtil våkner med vondt i kroppen alt tidlig om morgenen da vet jeg bare at det blir ingen hurra-dag...

:veslejenta:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Annonse

:vinke:

Jeg legger meg inn på sykehuset, siden jeg er :syk:Har vært på jobb i dag (er jo alltid på jobb), men tror jeg faktisk har hatt feber. Så da burde jeg jo egentlig vært hjemme. Har fri i morgen da, og det er deilig. :nigo:

Hvor har det blitt av The beib? :klo: Har hun gått i dekning foran morgendagen, tro? Da skal jo jorden gå under.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for hyggelige hilsner, det er rørende å se at dere fortsatt er her og ser etter meg innimellom...

Jeg har ikke helt hatt overskuddet den siste tiden. Jeg prøver å få hverdagen til å gå rundt og det er i grunnen det jeg må fokusere på..

NAV har jo i den siste tiden vært mer "etter" meg enn tidligere. Vi hadde jo en avtale på at jeg skulle søke jobber som jeg kan klare, og eventuelt prøve meg ut i dem, men så fant de ut at jeg heller burde ha arbeidspraksis. Var en del frem og tilbake på det, før de plutselig fant en plass til meg på et NAV kontor en halvtime unna. Jeg har vært litt skeptisk, det skal jeg ærlig innrømme, særlig fordi sjansen til å få jobb på det aktuelle kontoret er veldig liten selv om jeg blir opplært der. Likevel har jeg egentlig tenkt at det uansett kan være greit å komme seg ut litt.

Så var jeg på et møte der rett før jul der de la frem hva som skjer. Og de mente da at jeg skal være der 4 dager i uka, den ene dagen som er fri er pga treningen jeg har for ryggen. Tiden er fra åtte til halv fire, men pga kjøring og fordi det er umulig å parkere i nærheten slik at jeg må parkere langt unna og gå til kontoret og tilbake, blir den aktuelle arbeidstiden mest sannsynlig fra syv til halv fem.

Jeg var litt sånn i døs etterpå møtet, men etterhvert har det blitt helt mørkt for meg. Jeg klarer ikke å se positivt på det og nå er jeg helt ødelagt. Klarer ikke å skjønne hvordan jeg skal klare å gjennomføre det... Det er jo ikke umulig liksom, men jeg er helt ... Klarer ikke å se lyset om dere skjønner...

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh Beiben! :hug:

Hvis du føler at det blir for tøft for deg, så må du melde fra om det. :hug:

Du skal fungere i hverdagen også. Vet ikke helt hvilke andre råd jeg kan gi. :klem:

Hvis du vil "snakke" er jeg på FB vet du. :klem:

Håper du finner ut av det

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk Mia!

Det føles bare så ... surt liksom.. Jeg får ikke betalt for jobben i det hele tatt, og nå føler jeg at jeg er helt desperat på å finne hva som helst slags jobb for å komme meg ut fra det her :( Det høres ut som om de kom til å ta avklaringspengene jeg har i dag hvis jeg ikke fulgte opp..

Ungene må klare seg selv hele morgenen og hele tiden etter skolen, og siden mine to har adhd så føler jeg faktisk at det blir ganske tøft, særlig for minsten :tristbla:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ta pengene? det kan de vel ikke gjøre? det må jo være en jobb du faktisk kan klare å gjennomføre. Litt hensyn må de vel ta!! Møkkafolk.. mens noen bare kan knipse med fingrene, så får de stønader i hytt og pine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt nyttår kjære Beib! håper ting blir bedre for deg snart!

Nok plager nå synes jeg! :troest:

Krysser fingrene for at 2013 blir et fantastisk år for deg! :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Caitlin

Da er vi faktisk inne i 2013! Et helt nytt år.

Jeg håper så inderlig at 2013 kan bli et rolig år. Et år uten for mye motgang slik at man kan få bygge seg opp igjen... Jeg vil så gjerne tro at jeg kan finne en god jobb med en ok lønn og et miljø jeg kan trives i. Om det ikke er for frekt skulle jeg gjerne kunne utfordre meg selv og kunne nå mål som gir meg økt selvtillit og glede. Videre så håper jeg at helsen kan bli bedre. Jeg vet jeg må jobbe for det selv og det er mitt eneste nyttårsforsett - jeg skal legge om hele min livsstil både når det gjelder mat, trening, parforholdet og psyke.

Maten skal jeg fokusere på å unngå så mye ferdigmat, forsøke å få inn mer grønnsaker og gjenninnføre lørdag som kosedag for hele familien.

Trening må jeg gjennomføre for å bygge opp kroppen igjen. Jeg har latt den forfalle ved å slutte med trening og jeg kjenner at jeg er svakere og tåler mindre. Jeg skal forsøke å innkludere familien, gå turer og skiturer. Jeg trenger ikke trene alskens moderne greier på treningsstudio, men jeg må få en kropp som fungerer.

Parforholdet har også forfalt. Jeg har vært så bevisst på at jeg føler meg fanget og uten en fremtid jeg ønsker meg, at jeg har fokusert totalt feil. Jeg kan ikke være så urettferdig mot meg selv, min partner eller mine barn. Enten må jeg satse og forsøke å gjøre noe selv for å få et godt forhold, ellers må jeg gå min vei og gi oss alle muligheten til det.

Psyken min har ikke vært all verdens en god stund. Jeg har fokusert sånn på at jeg syns det er urettferdig at jeg har fått prolaps, urettferdig at jeg ikke har klart jobb, urettferdig at jeg ikke har det livet jeg ønsker meg. Jeg har lurt på om jeg har vært deprimert. Ordentlig deprimert altså, sånn som legen sier man er, ikke bare lei seg og så går det greit. Jeg passer inn i mange av symptomene på depresjon, men samtidig så har jeg likevel viljen til å si: søren heller, jeg må bare klare det... Det er bare jeg som kan endre psyken min, jeg tror ikke jeg hadde blitt bedre selv om jeg virkelig var deprimert og fikk piller eller psykolog eller hva man nå får... Jeg tror jeg må gjøre endringen selv. Jeg må se verdien i det jeg har og det kan faktisk være en krevende jobb bare det. Se verdien i det livet jeg har, og ikke misunne andre som tilsynelatende har det bedre.. Jeg må jobbe med å se positivt på livet og klare å se at utfordringene bare gjør meg sterkere.

Jeg vet det er omfattende, og jeg skal ikke nødvendigvis snu alt allerede 1 januar, jeg har tross alt hele livet på å bli flinkere.

Godt nytt år!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...