Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg trooooooor kaaaanskjeeee at jeg muligens er litt bedre :smilorange: Ikke sånn at jeg føler kallet til en heftig trimtur altså, men jeg syns kanskje at stemmen høres mer meg ut igjen og at jeg ikke hoster fullt så ofte...

I dag har jeg ikke NOE på timeplanen. Til og med middagen blir enklest av de enkle - pølser i brød og lompe ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Det er ikke det at jeg glemmer dere her inne altså, det er bare så kjedelig å komme inn hit å klage hele tiden :sjenert: Det er jo ikke heller sånn at jeg skal klage hele tiden, sett i et større bilde har jeg det jo bra liksom. Likevel så er det jo stort sett jobb og søking og intervjuer og frustrasjon som opptar mesteparten av tiden min om dagen.

Siste status er at jeg har krøpet til korset og begynt å ta ekstravakter i hjemmesykepleien. Jeg fikk jo beskjed om at de "måtte" lyse ut alle stillingene der på nytt, men i går fant jeg altså ut at en av stillingene er tatt bort og gitt til en som jobbet der i vikariat. Man mister litt troen på en måte, lurer på om det er noe galt med meg eller hvorfor i huleste det er en masse unnaluring og forskjellsbehandling hele tiden. Motivasjonen blir jo således ikke akkurat større heller så jeg føler jeg henger i en myr som jeg ikke helt kommer meg opp fra. Fikk omsider beskjed om den jobben jeg søkte på i juni som jeg hadde så lyst på, og ganske riktig, jeg er innstilt som nr 2. Hun som har fått tilbudet har svarfrist ut neste uke, men jeg har ingen tro på at hun ikke tar den etter info rundt på bygda.

I tillegg er jeg rett og slett vettskremt etter at jeg var på jobb mandag og onsdag og allerede har fått en god del smerter i hofta igjen :overrasket: Jeg vet seriøst ikke hva jeg gjør om det viser seg at det ikke er en forbigående kortvarig greie!!!! Da er i allefall løpet totalt kjørt :tristbla:

Det er også en del frem og tilbake med NAV nå som jeg har begynt å jobbe, kan bare jobbe så og så mye og tør ikke slippe avtalen der før jeg er 110% sikker på at jeg faktisk har fått en fast jobb...

Åhhh, så mye rot :sur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:klem: Det er lov å være frustrert og lei seg, og det er lov å klage! :klem:

Beklager at jeg sier det, men der du har ekstravakter... den arbeidsgiveren virker som en noe snuskete arbeidsgiver. Dette er sikkert noe du ikke trenger å høre akkurat nå, men jeg syns at du ikke skal finne deg i hva som helst med de der folka altså. Men det er klart, man vil jo ha en jobb og tjene penger :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg er helt enig Al, det er bare at det er ikke så himla masse jobber her og jeg føler vel kanskje at jeg er litt desperat etter å ha søkt på såpass masse jobber i løpet av det siste halvåret. Jeg har egetlig ikke lyst til å jobbe i hjemmesykepleien så det er bare en mellomstasjon uansett, men det virker nesten som det er lettere å få jobb når man er i en jobb enn uten jobb...

Takk for :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er helt enig Al, det er bare at det er ikke så himla masse jobber her og jeg føler vel kanskje at jeg er litt desperat etter å ha søkt på såpass masse jobber i løpet av det siste halvåret. Jeg har egetlig ikke lyst til å jobbe i hjemmesykepleien så det er bare en mellomstasjon uansett, men det virker nesten som det er lettere å få jobb når man er i en jobb enn uten jobb...

Takk for :kose:

Først og fremst vil jeg gi deg en god :hug:

Så vil jeg kommentere den delen jeg har uthevet. Du har nok rett i at det er enklere å skaffe seg ny jobb mens man fremdeles er i jobb. Jeg tror det skyldes at arbeidsgivere på en måte klarer å lese hvem som er "desperat" etter en jobb, og hvem som faktisk er interessert i å få akkurat den jobben de har søkt på. Går man lenge uten jobb er det lett for at man til slutt tenker "nå må jeg skaffe meg en jobb, en hvilken som helst jobb."

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da gikk det omsider opp for meg også da... At hjemmesykepleien definitivt ikke er en plass jeg orker å jobbe.. Dro for å snakke med sjefen der i dag siden hun tilbød meg en mnds kontrakt på 70% frem til det blir en avklaring med de stillingene som skal lyses ut. Spurte henne hvorfor det var en av stillingene som var tatt ut og gitt bort allerede og hun ble rett og slett sur. Sa det var noe helt annet da hun hadde ei som hadde gått i vikariat der i 1 år som hadde fått den. Så ble hun enda surere når jeg sa at jeg ikke tar sjansen på å ta den 70% nå. Hvis jeg skal ta den må jeg nemlig si opp avtalen min med NAV og om jeg da ikke skulle få en av de stillingene de lyser ut så kan ikke jeg gå tilbake på avklaringspenger. Hun spurte om jeg hadde lov til å si nei når jeg fikk et jobbtilbud og jeg ble så paff. Eh, ja, selvsagt kan jeg det, jeg går på en plan som sier at jeg skal prøve meg ut i arbeidslivet frem til november jeg, det er ikke det samme som når man går arbeidsledig sier jeg. Javel. Ja, men om jeg følte meg usikker ang arbeidet? Eh, hæ? Jo, det var noen som hadde sagt til henne at jeg hadde sittet mye og ikke gjort noe når jeg var der på mandag!!! Seriøst?!?!? Ja, da får du høre med henne jeg gikk sammen med, for jeg satt ikke her på ræva mens hun gjorde noe altså. Ruta var såpass grei at når vi var to på den så hadde vi perioder der vi ikke hadde noe å gjøre, da hun jeg gikk sammen med skrev på pc, noe jeg ikke kunne da jeg ikke hadde passord eller noe! Fy søren altså. Og der skal jeg liksom begynne å jobbe? Nei takk....

Skulle bare ønske jeg klarte å være sinna når de oppfører seg sånn og ikke sitte her å deppe pga det :tristbla:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ååhhh Beib! Får bare lyst til å sette meg i bilen og kjøre til deg og gi deg en god kosemoseklem!! :hug:

Damer kan dessverre være drittsekker de også.. det var nok "hell i uhell" at du ikke fikk noe jobb der. Var det ikke en av dem du søkte på? Tenk om du hadde takket ja, og så i ettertid oppdaget hvordan de er?

Blir så sur av sånt jeg! Skikkelig irritert! :sur:

Ingen får lov til å behandle deg sånn Beiben!!!! :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere er gull verd altså :hug:

Ja, det var en av de jeg søkte på som skulle lyse ut på nytt pga få søkere Mia, og jeg er sjeleglad for at det ble sånn nå !!!

Regner med jeg må ta en tlf eller et møte med NAV igjen nå og evaluere forsøket på jobb. Det begynner å gå opp for meg at legene muligens har rett i at sykepleiejobb uansett ikke er aktuelt for meg mer, med mindre det dreier seg om lettere jobb i såfall. Ser ut til at jeg må innrette meg mot administrativ jobb likevel, selv om det føles urettferdig at jeg ikke får brukt utdannelsen min :( Jeg har hatt utrolig vondt i rygg og hofte denne uken. Kjente det jo etter de to vaktene i forrige uke, men da roet det seg over helgen. Denne uken er det verre, men jeg kan jo ikke vite om det vil være en naturlig greie og at jeg må bruke lang tid på å gå meg inn i jobb igjen, eller om det bare uansett vil bli verre :klo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med avdelingsleder? Sikkert ikke bare å hoppe inn i det men om du tar lederutdanning så er det vel en mulighet? Lærer i sykepleiefag på høyskolen? Bare noen forslag :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Takk for forslag Mia, jeg har vurdert lederutdanning, men det frister egentlig ikke. Det er en del regnskap som ofte følger med slike utdanninger/stillinger og jeg er sååå elendig på det. For å være lærer på høyskolen krever de som regel lærerutdanning i tillegg eller et eller annet påbygging i pedagogikk har jeg sett, og det har jeg jo ikke.

Jeg får bare se videre på jobber fremover. På en måte er det nesten en lettelse at jeg ikke skal ned på hjemmesykepleien mer og jobbe, men det er en mega nedtur at kroppen tåler så lite. Må nok begynne å trene litt smått igjen når hofta får roet seg. Skal få en time hos legen så fort som mulig så det blir registrert i allefall, at det er vondt igjen, i tilfelle NAV skulle behøve det. Også skal jeg snakke med veilederen min på NAV så hun vet hva som foregår og slik at jeg i allefall har gjort det jeg skal i så måte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...