Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Gjest Caitlin

Takk dere :klem:

I dag har vi grillet, og det er helt fantastisk å spise NORSK,deilig grillmat igjen!! Ble sånn nødgrilling på verandaen pga regn, men det var godt lell :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Caitlin

Grillmat er fantastisk, om det er sol eller ikke :)

:Nikke:

I går ble jeg bedt med på festival sammen med søskenbarnet mitt. Det tror jeg blir gøy :digge::skya::ol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når er festivalen? :)

Jeg må føler for å få ut litt frustrasjon. Kan jeg gjøre det her? Jeg trenger nemlig å vite om det er jeg som er på jordet...

Da vi skulle fly fra Thailand til Bali fikk vi ikke seter ved siden av hverandre.

Jeg satt sammen med S, mens J satt alene. Det viste seg at det likevel var tre ledige seter, men S og jeg glemte å si det til J. Det var tankeløst av oss, men vi lot jo ikke være å gi beskjed for å være slem.

J fikk vite at det hadde vært ledig plass der, og ble skikkelig sinna. Jeg synes imidlertid at hun kunne stoppet opp og tenkt over sine egne valg før hun ble irritert.

Hun glemte helt at jeg måtte padle kano med en fremmed fordi hun og S hadde bestemt seg for å padle sammen. Ingen av dem spurte meg. Det gjorde meg ingenting å padle med han fyren, han var veldig hyggelig. Poenget mitt er at den avgjørelsen burde vi kommet frem til sammen. Det var en bevisst handling fra hennes side, det var ikke vår handling.

Hun glemte også at jeg hadde satt alene på bussen, igjen ikke noe problem, men hun er ikke den eneste som har satt alene.

Hun glemte klaget også på at hun hadde hatt et sete som ikke gikk an å legge ned. Flyturen tok 2 timer! Jeg kunne ikke legge ned setet mitt på den 10 timer lange bussturen fra Vientienne til Bangkok. Det var helt vekke fra tankene hennes. :bond:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Når er festivalen? :)

Festivalen er 2-5 august, men det blir antagelig bare den første kvelden vi drar :smilorange:

Jeg skjønner godt at venninnen din syns det var kjipt å sitte alene, men som du sier har jo du også måttet sitte med andre tidligere. En to timers flytur kan vel ikke være all verden vel :forvirret:

(Og du må gjerne være frustrert her ;) )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Annonse

Gjest Caitlin

Jo Al, det går bra. Begynner å bli litt mismodig ang den stillingen jeg søkte på som jeg så gjerne ville ha, har nemlig ikke hørt noe enda :unsure: Tror jeg må ringe på tirsdag og spørre rett og slett... Må jo, om det ikke blir noe, holde piffen for den andre jobben i hjemmesykepleien sånn at jeg i allefall får NOE... Men jeg har ikke så veldig lyst på den. Har kjent noen illevarslende signaler i ryggen når jeg har gjort litt mye i sommer og det liker jeg IKKE!!!

Likevel, i den store sammenheng, går det jo bra med meg og mine. Fikk et sjokk her i går da vi fikk beskjed om en gutt i klassen til minsten som døde. Han la seg om kvelden og morgenen etter var han bare borte, vi vet ikke hva som har skjedd enda, men det er tragisk! Stakkars, stakkars foreldre :frown:

Minsten har hatt mange spørsmål og syns det er ille. Så lenge vi ikke vet hva han døde av er det jo også vanskelig å forklare for han... Sendte han og kompisen på kino i kveld så de kan få tenke litt på andre ting, livet skal jo også gå videre selv om det er vanskelig når det blir så ufattelig og nært..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, så utrolig trist! :sukk: Og så så vanskelig å forklare det til barn.

Det kunne ta litt tid, kunne det ikke med jobben? Men du gjør rett i å ringe. Så slipper du kanskje å sitte på pinebenken, for det er fælt :klem: Jeg skal krysse fingrene for deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Dere husker kanskje at jeg drev med en liten risikosport for en tid siden. Jeg røykte et par sigaretter litt til og fra en periode, men klarte å ha røykfrie dager innimellom :smoke: Det begynte egentlig når vi mistet siste katten vår, kanskje det var en slags avreagering... I sommer skled det bare helt ut, når de andre ble syke og bare kastet opp satt jeg utenfor bobilen og røykte MYE. Og så når jeg var hos mamma, som hadde en betennelse i armen og ikke kunne gjøre noe, og jeg måtte ordne alt for dem ble røyken en fristund for meg. Så vups var jeg oppe i 20 sigaretter om dagen :rodme: Noe måtte jo gjøres og i dag, akkurat nå, tok jeg min siste røyk!

Andre pasienter på sykehuset advares herved om muligheter for et stk humørsyk ansatt i en periode fremover :glare:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:vinke:

Istedenfor å si at du skal slutte, så si heller at du skal ta en pause. Sier du at du skal slutte, så blir det ekstra kjipt om, og jeg understreker om, du skulle sprekke. :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Så flott at du tar grep! :klem: Du får si fra om du trenger å snakke om det eller bare ikke snakke om det :nigo:

:klem:

Takk Al, det skal jeg ;)

:vinke:

Istedenfor å si at du skal slutte, så si heller at du skal ta en pause. Sier du at du skal slutte, så blir det ekstra kjipt om, og jeg understreker om, du skulle sprekke. :klemmer:

Godt råd, men jeg har lovt guttene at jeg skal slutte så jeg har virkelig ikke et alternativ :sprettoy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så fælt når barn dør! :grine:

Vanskelig å forklare sånt for barn ja.. :sukk:

Men, som du sier, livet må gå videre. :klem:

Jeg heier på deg når det kommer til røykfrihet! Du kan godt komme og kicke han her hjemme litt i rævva også... :snurt:

Krysser fingrene for deg når det gjelder jobben! :duskedame:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Annonse

[1] Category widget

Gjest Caitlin

Jeg beklager at jeg ikke er her inne mer, jeg er bare så ... Lei, sur, sint, skuffet, oppgitt og deprimert. Jeg har ENDA (!!!) ikke hørt noe ang jobbene jeg søkte på... Det er så tungt å bare vente hele tiden. Jeg er også veldig stresset fordi jeg er redd jeg mister den nr 2, fordi jeg venter for lenge på svar på nr 1 og dermed ikke får fulgt opp og vist interesse for nr 2. Men så er jeg så ufattelig umotivert for den nr 2 jobben, jeg skikkelig gruer meg til å gå tilbake til å jobbe med det igjen :sjenert: Samtidig fant jeg ut at jeg kun kommer til å tjene 2500 mer enn jeg gjør i dag, og når jeg i tillegg vet at leger har frarådet meg å fortsette som sykepleier så ser jeg mørkt på hele greiene. Aller helst ville jeg bare grave meg ned et mørkt sted og komme frem når alt er "bra"...

Æsj, jeg vet jo at i den store sammenhengen har jeg ikke noe å klage på, vi er friske og vi klarer oss jo økonomisk også selv om det er litt trangt, det er bare så vanskelig å se akkurat det nå :murvegg:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...