Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Gjest Caitlin

Ååååe :tristbla:

I dag var jeg på sykehuset hos kirurgen som opererte ryggen min sist. Jeg har ventet lenge på timen, det er jo pga hofteområdet som har plaget meg. Legen var faktisk helt enig med min selvdiagnostisering, at det altså er piriformis syndrom. So far so good, han henviser meg videre til nevrolog for å få hjelp til det...

MEN så ville han gi meg en sprøyte med vanlig bedøvelse i slimposen i hofta, bare for å se om det gjorde noen forskjell. Så satt han den der sprøyta, og jeg ropte faktisk ut høyt! Det var såååå vondt :( Han mente slimposen var fortykket så at det muligens var "noe" der også, men sa at smerten skulle gå snart over.

Ja, særlig!!! Jeg sitter her med en hofte som er så vond at jeg nesten ikke kan gå på den, jeg må sitte med beinet rett ut på sofaen for at det skal gjøre minst vondt og spiser smertestillende!!! Ååååe :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Caitlin

Det er fortsatt vondt :sjenert: Ikke så vondt som i går, men fortsatt sånn at jeg tar smertestillende!

Jeg lurer på om jeg skal ringe til sykehuset og spørre hva i huleste som kan ha skjedd... Jeg er litt redd han har trigget en betennelse i den slimposen han stakk i :tristbla:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, du må ringe å høre! Det skader jo ikke.

Føler så med deg, vet hvordan det er med kroniske smerter. :troest:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

Ja, jeg ringte og fikk faktisk snakke med han legen. Han hadde dog ingen gode forklaringer på hvorfor jeg har så vondt, annet enn at slimposen min antagelig hadde vært betent og muligens var veldig følsom. Hadde det blitt en betennelse i slimposen kunne det ikke komme så fort, og ikke hvis det var infeksjon heller - hvilket var eneste muligheter sånn ellers :sjenert: Jaja, jeg vet ikke jeg, men det er blått og liten kul og klør der han satt sprøyta nå utover kvelden.. Får vel bare se det an enda. Skal til lege med minsten i morgen og kan vel i verste fall høre litt der :filer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

I dag er hofta mye bedre :jepp: Jeg kjenner fortsatt ubehag og litt vondt når jeg gjør spesielle bevegelser som når jeg bøyer meg ned og går oppover i trapp, men bortsett fra det er jeg ok igjen! Akkurat i tide til helgen, hehe, så passende :lur: Jeg skulle jo egentlig ut i kveld, men jeg sendte melding i går for å advare om at jeg kanskje måtte avlyse og siden en del andre også hadde gjort det blir det heller utsatt. Det passer meg i grunnen bra for jeg har fokus kun på intervju for tida ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt å høre at du er bedre!

Skjønner godt fokuset på intervju, men av og til er det godt å slippe seg litt løs også ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

God helg, snupp :klem: Hva skal du i helgen da om du ikke skal ut? Slappe av? Det er så herlig med helg :strix:

:kose:

Jepp Al, det blir total avslapping, også skal jeg prøve å forberede meg til intervjuet ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Caitlin

:sjokkert: Nei og nei, tenk å hate ski da :fy_fy:

Jeg liker å gå på ski, jeg er bare sånn der at alt som er ukjent er potensielt farlig og siden jeg ikke er kjent i skiløyper her (siden jeg ikke har gått på ski på flere år)så kvier jeg meg litt... Og det er teit det!

Jeg har fått ny komfyr i dag :biggrin: Eller fått og fått, vi fikk 5000 fra :hallo: sin pappa til jul og la inn 2500 selv og fikk en kjempefin en :Hehe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...