Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Puh. Innom en ørliten tur på en travel dag!

Jeg er litt stolt faktisk, over at jeg klarte og dra med meg rompa til fysioen og trene, selv om jeg syns jeg hadde evig nok å ellers fylle denne dagen med :nigo: Trening ble det og hjem i dusjen. Nå har jeg handlet en liten takk for middag- gave til venninnen jeg skal til i kveld, og straks skal jeg hive meg i bilen og dra for å skrive ferdig rapporten på arbeidsavklaringa. Det er på samme sted som venninna bor, så det blir faktisk to bilturer i dag. Det tar 30 minutter hver vei, men sånn er det vel når en bor på "landet".

Tror nesten jeg får hive meg rundt her jeg, skulle innom butikken og kjøpe meg brus til i kveld, i tilfelle hun ikke har, og en sort strømpebukse... Det skal være KJOLE :redd:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:vinke:

Var det hyggelig i går? :)

Ååååå! Det var kjempekoselig :nigo:

Kjempegod mat, det var tre-retters, ikke julemat og koselige folk. Jeg drakk en alkoholdfri øl og ellers brus siden jeg kjørte, og det var ikke så mange som drakk noe særlig. De fleste hadde jobb i dag ;) Kom hjem ca halv tolv i går- strålende fornøyd med kvelden!

I dag er det vaskedag... IGJEN.... Får vel bare sette i gang, jo før er jeg ferdig!

I kveld kommer søstern :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det huset ditt må vel snart være prikkfritt :fnise:

Så bra du hadde det koselig :strix:

Snart stikker jeg på gamlejobben for siste julelunsjen der noen gang :)

( rart å si) men skal ikke deppe i boka di for det :opplyser::fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det huset ditt må vel snart være prikkfritt :fnise:

:skratte:

Så koselig det hørtes ut! :klem:

Du er flink til å vaske! Jeg skal snart støvsuge litt jeg. :jepp:

Koselig å se deg innom Snuppa :klem:

Endelig ferdig og nå er det heeeelg :hoppendeglad:

Jeg har rydda masse også, derfor tok det litt ekstra tid!

Nå sitter jeg her og lurer på om jeg har motivasjon igjen til å lage noe mat i dag, eller om det må blir ut å spise :rodme: Egentlig vet jeg jo at det mest økonomiske hadde vært å lage noe hjemme, men uka har vært litt småhektisk og middagsplanene har gått i dass hele tida. Det har blitt ferdigpizza, hentepizza, hamburger, pannekaker og pølse med mos. Ikke noen større gourmetmåltid om dere skjønner (ja, bortsett fra på meg i går da ;) ).

Søstern kommer som sagt oppover sent i kveld, hun har med seg sååå mye godt til meg! Mamma har sendt jordbærsyltetøy, rømmesild, julebrus (Trio), berlinerboller, donuts, muffins og greier. Ungene gleder seg mest til å se pakkene da :tongue:

I morgen blir det dessuten Harry-tur for å kjøpe inn juleribba og masse god mat (og godis til strømpene :nisseblunk: )

Og dere!!! Det snøøøøøøør :danser:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Søstern kom sent i går og hadde med seg alskens godsaker og spennende pakker ;) I dag dro vi på harry tur og nå er i allefall ribba redda. Kalkunen er det verre med, jeg prøver nemlig å finne en som er UNDER 4 kg, hvilket slett ikke er lett! :kaklehone: Men resten er stort sett i boks, og gjemt på egen hylle i kjøleskapet - nå er det bare å spare til jul!

På mandag tror jeg vi skal kjøpe :tree: Jeg vil ha edelgran, den er finest syns jeg :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:hoppe:

Trio Julebrus!

10 flasker faktisk - nå er jula redda :nisse:

Herlighet, jeg tror seriøst jeg stod i 1 time og fordelte karbonadedeig i går..... Mamma skulle ha 4 kg og vi kjøpte vel rundt 15 kg :sjenert:

I dag var det 12 kuldegrader her så nå fyrer vi i ovnen og koser oss :tommelopp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

I morgen drar søstern igjen :sjenert: Det har vært så koselig å ha henne her! I kveld skal vi ut å spise og kose oss litt sammen før hun drar, det blir nemlig lenge til vi ser hverandre igjen. Rett over nyttår skal hun ha siste praksis på skolen og hun skal utenlands, til Mauritius, i 3 mnd!

Men først - frisørtime :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi som vi koste oss i går kveld, søstern og jeg :fnise:

Vi dro ut for å spise, så spiste vi hovedrett og delte en flaske hvitvin før vi gikk en runde i sentrum og kjøpte røyk og nesespray!! Så gikk vi tilbake til restauranten og kjøpte dessert og delte en til flaske hvitvin :icon_lol: Til sist tok vi hver vår tequila før vi tuslet hjemover. Vel hjemme klarte vi å ta dukken på en flaske sprudlevin også før vi ga oss og tok kveld.

Formen i dag har vært helt fin sett i forhold til gårsdagens drikke, men nå sier kroppen virkelig ifra at jeg burde ta det med ro! Jeg har nemlig vasket og ryddet her til den store gullmedalje i dag, og det har tatt på. Jeg får det ikke spesielt godt når jeg kryper omkring på gulvet og rydder eller når jeg vasker i 4 (!!) timer... :nocomment:

Siden jeg var utslitt ble det utespising i dag også, men litt enklere - pizza :mrgreen:

Nå er det bare å legge på juleduker og sette frem julepynten, og pynte treet så er det jul her hos meg. Jeg skal bake julekake og suksessterte i morgen, men ellers blir det bare avslapping. I morgen kveld er det også obligatorisk med 1 juleøl til grevinnen og hovmesteren, blir ikke jul uten :nissegutt:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...