Gå til innhold

Kambodsja reise visum


Hilary Ivor

Anbefalte innlegg

Ønsker å dele litt info om reise visum.

Alle besøkende, bortsett fra borgere av Malaysia,, Indonesia Singapore, Filippinene,Laos, Thailand og Vietnam trenger visum for innreise Kambodsja. Den offisielle prisenfor et turistvisum er USD 20, og US $ 25 for en virksomhet visum - men regner medmye høyere priser (US $ 30 eller mer for turistvisum) skal avkreves på landgrenseoverganger.

Visum kan skaffes på noen kambodsjanske ambassade eller konsulat i utlandet.Visum er også tilgjengelig "ved ankomst" på begge internasjonale flyplasser, alle seksinternasjonale grenseoverganger til Thailand, noen internasjonal grensepassering medVietnam, og på de viktigste grenseovergangen med Laos.

- Turistvisum: når søkt om på forhånd, disse er gyldig i 90 dager (dvs. må brukes innen3 måneder), og bra for en 30 dagers innreisetillatelse stemplet som kan forlenges én gang kun for ytterligere 30 dager i Phnom Penh (eller andre steder via byråer) til enkostnad på USD 15.

- Business visum: det beste valget for opphold over to måneder og / eller flereoppføringer, som de kan forlenges på ubestemt tid (ca US $ 140 per 6 månedersforlengelse) og har multivisum status når utvidet. De fleste Phnom Penh reisebyråerbehandle utvidelser.

For å søke om visum, må du ha en eller to (avhengig av hvor du søker) passbilde ®, et pass som er gyldig i minst 6 måneder og har minst en helt blank visum side igjen,passet fotokopier når du søker på noen ambassader / konsulater (ikke nødvendig hvissøker ved ankomst), og rene US $ notater med å betale avgift (forvente å betale envesentlig høyere pris hvis du betaler i lokal valuta).

I Poipet, er Kambodsja tollere kjent for å be turister til å betale 1000 baht (ca US $ 30)for visum ved ankomst, i stedet for US $ 25. Stå fast, men opphold vennlig og holdesmilet ditt, de sjelden insisterer den. Straffen for å ha ingen bilder er vanligvis kun US $1-2, men prisen er også omsettelig.

Alternativt, kan borgere av de fleste nasjoner nå søke om en e-Visa online. Prisen erUS $ 25 (US $ 20 + US $ 5 behandlingstillegg) i stedet for den vanlige US $ 20, og dufår visum via e-post i 3 virkedager. For e-visum trenger du ett bilde av deg selv. Du kanskanne passbilde (inn. jpg-format, please!) eller ta et passbilde av deg selv med et digitalt kamera. Vær oppmerksom på at e-Visa drives i dag av en privat malaysiskselskap.

E-visum vil komme tilbake som en PDF-fil. Du må da skrive ut to eksemplarer (ett foroppføring og ett for avkjøringen). Etter utskrift ut to kopier, klipp ut e-visum del og sattbegge eksemplarene i passet ditt.

For de som går inn med fly, blir e-visum gjelder både Phnom Penh og Siem Reapflyplasser. Det er billigere å få visum ved ankomst på begge flyplassene. Men hvis dufår visum på forhånd (på nettet eller fra en ambassade / konsulat) du får til å hoppe tolinjer på flyplassen: linjen å søke visum, og linjen i kassen for å betale gebyret.Selvfølgelig, hvis du innsjekket bagasje, vil du sannsynligvis må tilbringe spart tid på å vente på vesken.

For de som går inn over land, gjør oppmerksom på at overland e-visum oppføringer erbegrenset til kun tre grenseoverganger: Bavet (Svay Rieng) fra Moc Bai (Tay Ninhprovinsen, Vietnam), Koh Kong (fra Hat Lek / Trat, Thailand), og Poipet (fraAranyaprathet, Thailand). Men å få visum på forhånd (på nettet eller fra en ambassade/ konsulat) er definitivt veien å gå for å unngå de vanlige svindel av visum overprisingved grenseovergangene (se Scam varsel).

Hvis du ikke har et passfoto på visum ved ankomst i Phnom Penh flyplassen (ogmuligens andre innganger), vil de skanne i en på passet ditt for en ekstra $ 2.

Hvis du er utenlandsk statsborger, være klar over at du må betale en flyplass avgangskatt når du forlater Kambodsja gjennom flyplasser, ca $ 25 for internasjonale flyreiser,er det ca $ 4-6 for interne flyreiser mellom Phnom Penh og Siem Reap.

Kilde: http://www.wikitravel.org

Det er fortsatt mer om visum informasjon, kan du besøke http://www.evisaasia.com.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...