Gå til innhold

?Hvordan?


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Lille-pus

Njaa... saus og saus.....

Nåja; i bunnen av kjelen (under den øverste laget med bjørkepinner, samler fett og "sjy" seg med restene av kokevannet (det som ikke har dampet ut av kjelen og fylt huset med godlukt :)

Jeg pleier å skumme av de øverste cm av denne blandingen (fett og sjy m/vann) som saus.

Tar av noe av fettet og bruker det i kålrabistappen :)

Endret av Lille-pus
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...