Hoppetaujenta Skrevet 31. mars 2012 #2801 Del Skrevet 31. mars 2012 Jupp! Jeg vedder på at du sitter der med ti erigerte fingre og skriver dine innlegg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 1. april 2012 Forfatter #2802 Del Skrevet 1. april 2012 Ja, her er alt stivt, som ikke skal være det. Fra hode til skulder, knå og tå, kne og tå... En deilig ambisjonsløs søndagsmorgen, som ble fortrengt to ganger, før den offisielt begynte litt etter klokka fjorten. Solen varmer som om den skulle hatt betalt for det, og det er første gang i år at ovnene er helt av. Selv om det hadde vært deilig å vimse rundt ute, og absorbere litt av vårfornemmelsen, skal jeg besinne meg, og forholde meg verdig apatisk. Brødskiver med pepperoniost er stedt til hvile i mageregionen, og ønsker Rumle god helg på sitt eget språk, mens de sakte avgir energi til å møte dagens mer pliktige oppgaver. Påsken rykker nærmere og nærmere for hver dag som snegler seg avsted. Det blir så bra! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 1. april 2012 #2803 Del Skrevet 1. april 2012 For en poetisk skribent han er... Bortsett fra her inne og sånn; har du noen gang gitt ut samlede verk eller den slags ting? Jeg ser lett for meg at "noe" kunne blitt lesverdig mellom to Kami-permer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 1. april 2012 Forfatter #2804 Del Skrevet 1. april 2012 Sånt kan ha skjedd... :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 1. april 2012 #2805 Del Skrevet 1. april 2012 Jasså? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 15. april 2012 #2806 Del Skrevet 15. april 2012 Må vi snart sende ut et søk av kg`s eminente lavine-hunner og førstehjelps-hanner her inne? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 15. april 2012 Forfatter #2807 Del Skrevet 15. april 2012 (endret) Søndagene passerer som et maskingeværs sporild. Endelig kom sommeren for fullt. Håper den greier å smelte vei for krokusene før sankthans. Varmeovnen er kald og kynisk, og får ingen omfavnelse mer. Ikke på minst et halvår. Påskeskituristene har kastet fra seg vinterens siste kvikklunsjpapir i løypa, og airkondisjonshendelen i bilene skyves langsomt fra rødt til blått. Ute har bygdas kvinner, spesielt de singleste, løpetid. Med solen følger også en desperat lengten til tiden før påskeegg og juleknask. Litervis med damesvette fukter luften, og får alt av metall til å korrodere. Det er nok tryggest å holde seg innomhus, vaske opp, vaske ned, vaske klær og eier. Jeg har kjøpt inn myggolje og isterningsposer... Endret 15. april 2012 av Kamikatze Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 15. april 2012 #2808 Del Skrevet 15. april 2012 Det blir nok ei rå denne sesongen også skal du se. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 22. april 2012 #2809 Del Skrevet 22. april 2012 *synge svakt* "jo mere jeg er sammen...jo gladere jeg blir"...? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 23. april 2012 Forfatter #2810 Del Skrevet 23. april 2012 Bøh! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 24. april 2012 #2811 Del Skrevet 24. april 2012 Eh...kjempekvekk på etterskudd? Åssen har du det Kami? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 29. april 2012 Forfatter #2812 Del Skrevet 29. april 2012 Bittelittegranne dritetrengt, hvis jeg kjenner etter. Takk for din interesse! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
trulta_ Skrevet 30. april 2012 #2813 Del Skrevet 30. april 2012 Hvordan er livet Kami? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 30. april 2012 Forfatter #2814 Del Skrevet 30. april 2012 Akkurat i skrivende stund er det litt bråkete. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 30. april 2012 #2815 Del Skrevet 30. april 2012 Hjemmelaget softis med jordbær "Hjemmelagd soft-is med jordbær. Is blir det aldri nok av på 17. mai. Viking-melk er ei råvare som nær sagt aldri går ut på dato. Sammen med fryste bær kan du bruke den til å lage en velsmakende softis. Bland like deler melk og fryst frukt i en kjøkkenmaskin og kjør på stor hastighet til det tykner. Tilsette eventuelt litt sukker. Serveres i kjeks eller glass." Noe å prøve? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 1. mai 2012 Forfatter #2816 Del Skrevet 1. mai 2012 Synes den blir best med ekte melk, med litt fløte i. Og i iskremmaskinen. En sånn koster ikke mer enn en vannkoker, og bollen oppbevares i fryseren til du skal "ise". Om råvarene også får litt tid i fryseren først, blir resultatet best. De bør være bra kalde, uten antydning til frost. I øyeblikket går det i brunostskive. Namm! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 1. mai 2012 #2817 Del Skrevet 1. mai 2012 Kan delene til iskremmaskinen puttes i oppvaskemaskin, mon tro? Eller må alt vaskes for hånd? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 6. mai 2012 #2818 Del Skrevet 6. mai 2012 Næmmen! Har Kami en iskremmaskin??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 7. mai 2012 Forfatter #2819 Del Skrevet 7. mai 2012 De skylles av i lunkent vann. De må ikke stå så lenge før vask, at de blir skjemt. Rørerotortingen er av glatt plast og bollen har nonstickbelegg ellerno. Er ikke behov for maskinvask. Lag, tøm, skyll av og spis. Dog bør bollen få lufttørke før den settes i fryseren igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
trulta_ Skrevet 7. mai 2012 #2820 Del Skrevet 7. mai 2012 Hjemmelaget softis med jordbær "Hjemmelagd soft-is med jordbær. Is blir det aldri nok av på 17. mai. Viking-melk er ei råvare som nær sagt aldri går ut på dato. Sammen med fryste bær kan du bruke den til å lage en velsmakende softis. Bland like deler melk og fryst frukt i en kjøkkenmaskin og kjør på stor hastighet til det tykner. Tilsette eventuelt litt sukker. Serveres i kjeks eller glass." Noe å prøve? Den så god ut! Enda jeg ikke er så glad i jordbær is! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå