Gå til innhold

Kaffekroken


Tabris

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ikke noe støttemedlemskap uten å ha betalt kontigent. :nei: Jeg har ikke smakt de trøflene, men de er definitivt godtatt som betaling. :happy:

*Betaler pliktskyldigst medlemskontingenten :sjokolade: *

Og synes virkelig du skal kjøpe de trøflene en gang du/dere skal kose dere skikkelig ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nam, to medlemmer. :happy:

Jeg så de trøflene faktisk i går, men tok meg ikke råd til å kjøpe dem akkurat da. Kjøpte en Black & Green Milk chocolate som jeg hadde rødvin til i går kveld. Den sjokoladen synes jeg er utrolig god, har en kraftigere smak enn norsk melkesjokolade.

I dag blir det husarbeid, så avgårde til ei venninne i kveld. Hun skal på date i morgen, og trenger jentehjelp til å finne klær og drikke vi. Kan hjelpe til med deg, jeg, selv om min kunnskap om klær og mote ikke akkurat er til å skryte av. I morgen kveld har jeg invitert ei venninne over på spillkveld siden S-mannnen skal på jobb.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God formiddag :kaffekopp:

Nå har vi fått tilbake den stasjonære pc`n fra rep. Den har vel i grunnen hvert ute av drift i ett år snart tror jeg. :filer:

Men nå er den altså på plass. Har fått reinstalert caesar 3 og tror nok ganske sikkert at jeg ikke blir særlig sosial i heimen på ei stund, for her skal det bygges by :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God formiddag. :kaffekopp:

Ah, høres gøy ut! Jeg har kun spilt Civ 4 av slike strategispill (og SimCity), men det høres utrolig gøy ut!

Da er det fredag, og jeg kan presentere enda en av mine falle-for-umiddelbart-sanger. Dette er ganske mange år siden, jeg var på et utested som bare spilte hard rock/heavy metal musikk. Perfekt for meg. Plutselig kom det på en sang jeg aldri hadde hørt før (datter av en bondedatter vokst opp langt inn i skogene på vestlandet, det var nok ikke så mye av den store verden jeg hadde fått med meg). Jeg grep tak i venninna mi og spurte: "Hva...er... DETTE?" Det var noe av det mest geniale jeg noengang hadde hørt. Hun visste ikke, så jeg gikk til bardisken og spurte han som tappet øl. Han svarte at det var Nightwish, men jeg fikk ikke med meg hvilken sang det var.

Så noen dager etter reiste jeg til nærmeste musikkbutikk, fant alle CDene de hadde med Nightwish og hørte på alle sangene til jeg fant den jeg hadde hørt. Da jeg fant den, kjøpte jeg den CDen. Jeg forstår at dette ikke er musikk for alle, men jeg synes fortsatt denne sangen er helt utrolig vakker. Akkurat så dramatisk og pretensiøst som jeg liker det. (Nei, jeg er ikke noe metalhead. Ingen metalheads jeg har truffet liker Nightwish. :fnise: ).

Here goes:

God fredag! :jepp:

Og for de som ikke har Spotify, her er en herlig fanmade video:

Endret av Tabris
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forstår at du satte i gang letingen etter den sangen ja :kul:

Nightwish er kjempe gode de!! :digge:

nå er min romerske by i gang....å herre min dag...det var like morsomt og fengslende som jeg husker :happy:

jes jes..tilbake til spillet. Nå er det vel kvelden før jeg aner ordet av det :ler2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nightwish liker vi ja! :jepp: Har hørt mye på dem, men ikke så mye på det nye materialet etter at de byttet vokalist, syns ikke det ble helt det samme.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, Nightwish uten Tanya er totalt uinteressant. Samme er TNT uten Tony Harnell.

I dag har vært en begivenhetsrik dag som endte godt. S-mannen skulle på jobb, så jeg fikk invitert ei venninne over på middag for å holde meg med selskap. Det hele startet veldig bra, middagen var vellykket og alle var fornøyde. Vi passer jo som sagt en bjørn av en hund for tiden, og jeg hadde stengt ham inne i yttergangen mens vi spiste, for å få litt matro. Etter vi var ferdige, åpnet jeg døren for å slippe ham inn i stua - og ser til min forskrekkelse at ytterdøren er åpen. Han har klart å åpne den - kanskje jeg ikke lukket den skikkelig - og stukket av.

Så jeg tok en runde rundt i nabolaget og ropte. Ingen respons. Fikk med meg venninna mi og vi tok en kjøretur i bygda, uten å se noe som helst. Jeg traff en nabo som var på kveldstur med sin hund og hun ble straks med for å hjelpe. Ville ha mobilnummeret mitt og skulle ta kontakt med dattera som også var ute nå... jeg blir så positivt overrasket over hvor vennlige og utrolig hjelpsomme enkelte mennesker kan være!

For å gjøre en lang historie kort, så fant vi ham til slutt. Ei annen dame som også var på kveldstur med sin hun klarte å huke tak i ham og geiledet ham inn i hagen der jeg sto akkurat da. Så det endte heldigvis bra. Resten av kvelden besto av kaffe, sjokolade og masse skvalder. :happy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spennende kveld du hadde i går da, hørtes litt stressende ut. Veldig godt det gikk bra :)

Hatt en fin søndag også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Purple Haze

Oi, godt hunden dukket opp igjen! Jeg får helt sammenbrudd om noe slik skjer, og spesielt hvis jeg passer andres hund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, slikt er aldri gøy, spesielt ikke når du passer andres hunder. Ja, har hatt en koselig dag i dag. Stakk oppom bror siden de har fått seg en kattunge, Ragdoll. Supersøt! Ellers har jeg brukt deler av dagen og kvelden på å lese videre i boken jeg holder på med ("A Clash of Kings", andre bok i fantasy-serien A Song of Ice and Fire). Torsdag forrige uke fikk jeg levert et kapittel av oppgaven min til veileder for tilbakemelding, så grugleder meg til det neste uke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, de er det. Men stakkars S-mannen har hatt lyst på en Ragdoll i mange år, det har bare ikke passet for oss å få en siden de er så dyre og vi fortsatt leier og har flere dyr fra før. Så går bror min hen og skaffer seg en, som ikke er på langt nær så katteinteressert som jeg og S-mannen. Han ble litt snurt. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Oi, her har det vært action i Tabrisheimen. :) Godt at voffsebamsen kom til rette, jeg har helt skrekken for at min skal stikke av også, i det minste når hun ikke opp til håndtak og kan ikke åpne dører selv. ;) Så da må jeg rett og slett glemme å lukke ytterdøren.....not likely. :fnise:

Ragdoll er superskjønne ja, kan godt forstå at S-mannen ble litt snurt. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er eksmetalhead som har skaplikt Nightwish hele tiden! :opplyser:

(men så er jeg så rar at jeg synes de er ca. hundretusen ganger bedre med ny vokalist, da - så da må man liksom være litt i skapet på det også... eller ikke gidde ;))

:kaffekopp: Håper du får en fin mandag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Purple Haze

God morgen :kaffekopp:

Skjønner godt at Smannen syns det var litt kjipt at broren din har kjøpt drømmepusen. Trøsten er at dere kan hilse på den titt og ofte!

Ha en fin mandag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...