Gå til innhold

Livet med Pittelille


sunflower87

Anbefalte innlegg

:velkommen: Kokos!

Tusen takk, og kjempekoselig at du vil følge meg nå på slutten. Ja tenk at nå er jeg snart mamma :jepp: Det har nok virkelig ikke gått opp for meg enda. I mitt hode kommer jeg jo til å gå gravid for alltid :fnise: Som jeg har sagt hele tiden; det er helt greit at jeg er gravid. Det har sunket inn for en stund siden. Men det faktum at det skal komme en hel baby ut av (meg) dette, nei det tror jeg ikke jeg klarer å fatte før jeg sitter med min lille datter i armene altså. Det er rett og slett utenfor min fatteevne :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Delphina

Vi kommer alle til å gå gravide for alltid! :fnise: Nei, nå nærmer det seg virkelig her, snart har du pitteliten i armene dine, og du blir mamma (dog du er det nå og, du bare passer på pitteliten på innsiden) :fnise:

:hoppe: litt for at pitteliten snart er her. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Foten min sluttet å fungere idag!!! :sjokkert: Den bare ville ikke bære meg. Det var ikke vondt, veldig ubehagelig for all del, men ikke vondt. Den ville bare ikke holde meg oppe. Selvfølgelig var det den samme foten som legen min advarte meg mot (den jeg risikerer å bli lam i pga press på nerver), så jeg ble ganske redd....Heldigvis gikk det over, men jeg er kald og ekkel i den foten nå.

Nå syns jeg virkelig at Pittelille skal komme. Dette begynner virkelig å gå på helsa løs!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:haar:

Har du snakket med lege/jordmor etter det skjedde? Jeg ville ringt, jeg. Ikke noe særlig å gå rundt sånn, spesielt ikke etter du har fått en sånn beskjed av legen tidligere...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, jeg regner med at det enten er den nerva eller bekkenet mitt som er iferd med å gi opp. Skal på kontroll på tirsdag så jeg skal nevne det for henne da. Regner med at det ikke er så veldig mye man kan gjøre med det, annet enn å få det født. Så derfor gjentar jeg mantraet mitt jeg...

FÅ DET FØDT :rope: :rope:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Javeel...Nok en våkennatt. This is getting old. Tre dager med full nattesøvn var det jeg fikk før det var på'an igjen. Jeg har hatt en begivenhetsrik natt da. Masse kynnere som var skummelt regelmessig på fem minutter og som var rimelig vonde til tider. Meeen de dabbet av.

Jeg endte med å gå meg en god tur nå i firetiden. Jeg bor rett ved sentrum, så jeg tok meg en tur innom 7 eleven og tuslet litt rundt. Det krydde av prostituerte, og jeg var til og med så heldig at jeg ble vitne til at en avtale ble gjort mellom tre mannfolk og tre av jentene. En fjerde stoppet meg og gratulerte meg med baby på veg. Hun var en kjempekoselig jente, så jeg sto og bablet litt med henne før jeg tuslet hjemover igjen. Nå er jeg hjemme igjen, og kynnerene er igang igjen.

Jeg legger meg litt på sofaen jeg. Håper jeg får sove litt snart!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hørtes ut som en spesiell gåtur du har hatt i natt! :fnise: Håper du har fått sove litt nå på morgenen. :kose:

Håper du får en fin dag til tross for lite søvn! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja nå når jeg ser tilbake på natten så var det en veldig spesiell gåtur :fnise: Herregud, der vandrer jeg gatelangs i sentrum midt på tjukkeste natta, høygravid som fy og slår av en prat med byens prostituerte! Hvorfor ikke :fnise: :gjeiper:

Jeg fikk sove tilslutt. Sovna på sofaen og våkna i senga nå nettopp, så jeg må jo ha forflytta meg på et eller annet tidspunkt. Det kan jeg ikke huske :sjenert:

Det positive med den nattevandringen min er at jeg har hatt greit med kynnere etterpå. Det gjør ihvertfall et eller annet med livmora og "stæsjet" der nede. Så jeg skal fortsette med turgåingen kjenner jeg. Men kanskje jeg skal prøve å begrense det til dagen? :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise: Ja, jeg vil tro at gatevandring er best å legge til dagtid! Nå synes jeg Pittelille kan komme snart!!! :opplyser:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ååååå jeg kunne virkelig ikke vært mer enig med deg GUNS! Nå står det sterk mat på menyen, og etterpå er det bare å labbe seg avgårde på tur igjen! Sterke kynnere= masse trening for livmoren, og kanskje...bare kaaaaaaaaaaanskje så går kynnerne over til å være the real deal! Det er lov å håpe ihvertfall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hahah Gjesten :fnise: Jeg skal ut å trø tur igjen snart, kanskje hvis du er kjempeheldig så klarer jeg å få ut ungen før klokkå slår midnatt. Oddsen er rimelig dårlig though :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Delphina

Tror det blir ny tippings på meg, for datoen jeg tippet er jo idag. :fnise: Uansett så kommer hun når hun har lyst. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun kommer akkurat når det passer henne ja! Det er det ingen tvil om :fnise: Det er bare å komme med nye datoer så skal jeg oppdatere :jepp:

Går det forresten an å ha gangsperr i livmoren? :klo:

Jeg er nemlig sinnsykt øm i det området etter alle rundene med vonde kynnere inatt. Nesten slik at jeg ikke klarer å reise meg fra sofaen. Men jeg har aldri hørt om gangsperre i livmora før jeg :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Når kommer Pittelille:

Sunflower: Uke 38

Knøtteliten: 23. juni

Gjesten: 27. juni

Delphina: 27. juni

GUNS: 28. juni

Knøtteliten: 29. juni

Pitteliten: 1. juli

Gjesten: 2. juli

Kokos: 3. juli

Endret av sunflower87
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den er grei jenter! :nigo:

Må forøvrig :danse: litt for 39 uker! bare ni dager igjen til termin :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...