Gå til innhold

D. Darko's tanker og meninger


Donnie Darko
 Del

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Steven Seagal - Marked for Death

---------------------------------

I denne filmen møter vi Steven Seagal i kjent stil. Han er en overarbeidet undercover DEA agent som drar til hjembyen sin for å få litt fred og ro og få kreftene tilbake. Men alt er ikke som før i hjembyen. Jamaikiske gjenger dealer drugz og driver annen lovløs virksomhet. Så da en natt Steven Seagal er ute på byen sammen med en kamerat får han merke lovløsheten på kroppen. En nattklubb blir overfalt og Seagal klarer å holde igjen av gjerningsmennene. Han slepper selvfølgelig rett ut igjen og det første han gjør er å drivebye huset der Seagal residerer og skader niesa. BIG MISTAKE!

Nå blir det action vettu. Steven Seagal brekker, skyter og sloss som en gæren psycho(noe nytt?). Til slutt stikker badguyen av tilbake til Jamaica, men det stopper ikke Seagal.

Alt i alt en bra action film hvor Steven Seagal langt fra skuffer

Karakter: 8

Anbfefales mon.

Steven Seagal - Fire down below

--------------------------------

I denne filmen spiller Seagal en etterforsker som skal finne ut hvorfor to miljøarbeidere blir funnet døde midt i ødemarka. Kanskje var de på sporet av noe? Seagal blir derfor sendt ut undercover for å prøve å finne ut noe om hvorfor, kanskje det var noe i miljøet de oppdaget som tok livet av dem? Under dekke av å være en hjelpsom kar som bor i kjerka gjør han sine undersøkelser. De slemme finner rakst ut hvem han er da han grisebanker dem gang på gang.

Mye artig slossing, ikke så mye bruk av våpen, men det tas igjen ved nevebruk. Steven Seagal får seg faktisk dame i denna filmen. Det ekke så ofte.

Karakter: 7

Anbefales

Steven Seagal - Out for a Kill

-------------------------------

Steven Seagal er prisebelønnet arkeolog, ekspert på kinesisk historie og kultur. Da han oppdager at den kinesiske triaden bruker arkeologiske funn til å smugle narkotika og triaden dreper partnern hans og får han tiltalt for ugjerningen blir han ganske sint. Men da dem gjør den fatale feilen å drepe kona hans blir dem ikke gamle. Da er det dreping og slossing på høyt plan. En ser triaden med sine ledere sitte samlet rundt ett bord og etter hvert som Seagal kommer nærmere blir det færre og færre rundt bordet.

Artig film hvor trangen etter å finne/drepe hverandre er gjensidig. Dette gjenspeiler seg i en god del artige sloss og kampscener. Filmen har også en veldig rå sverdscene avslutningsvis.

En litt annerledes Seagal film, det første kvarteret.

Karakter: 8

Anbefales

Steven Seagal - Nico, Above the Law

-------------------------------------

Steven Seagal speller eks-soldat, polti som snubler over noe stort. Da CIA prøver rydde han av banen blir han pissed men da dem sprenger den lokale presten blir han "Seagal Pissed".

Det betyr mye dreping og slossing. Akkurat det jeg liker. Det er også en skikkelig badass av en torturist med i filmen. Seagal grisedenger såklart han til slutt...

Karakter: 7

Anbefales

Ticker

---------

I denna filmen har ikke Steven Seagal hovedrolla, Seagal speller en bombeekspert som tar seg en nevrotisk gæren etterforsker(rolla Seagal pleier ha).

Storyen er som følger: Psycho bombekar kommer til byen, nevrotiske psycho purken arresterer kjerringa hans. Bombemannen blir gæren og sprenger alt som er, Seagal kommer med. Etter det er det mye død...

Filmen er ikke så bra, det er ikke den vanlige råheta en vanligvis finner i filmer der Seagal har hovedrolla

Karakter: 5

For Steven Seagal fans...

Steven Seagal - Exit Wounds

-----------------------------

Steven Seagal speller badass purk som er så rå at han blir sendt på kurs for å takle sinne. "See this face, it's a happy face". Ja vi ser hvor happy han er etter kurset når 6 nigga-homeboy-gangsta shit står og kødder med bilen hans. I velkjent stil brekkes det armer og bein ;)

Storyen er som følger, "du kødder ikke med Steven Seagal"... DMX(hvem?) er også med i filmen...

Karakter: 6

Grei nok...

Steven Seagal - Under Siege

-----------------------------

Steven Seagal speller kokk (wtf). Ikke den vanlige kokken da, papira hans er überhemlige og blir oppbevart i safen til kapteinen. Så da noen slemminger kommer og kaprer båten Seagal jobber på for å stæla missilane/stridshodene whatever, kan dem gjøre rede for alle utenom en, gjett hvem?! Ja, akkurat: Ex-navy seal, Ex-save-the-world, 4 purpurhjerter, 2 congressions medal of honour, Martial Arts/Weapons/Explosives expert Seagal.

Her skal det slaktes terrorist-ræv

Karakter: 9

Anbefales

Steven Seagal - Under Siege II

-------------------------------

Steven Seagal speller den samme typen som i 1'ern. Men nå er'n på ferie med nies'a si. Men nok detaljer, ett tog blir kapra av noen skumle banditter som har fått kontroll over en satelitt som gjør at dem kan utslette hele verden. De har allerede pulverisert kina og truer nå med og utslette USA. Nevnte jeg at Seagal var på toget?

Nok en bra film, denne er riktignok ikke like bra som 1'ern, men underholdningsfaktoren er bra.

Karakter: 8

Anbefales

Steven Seagal - The Foreigner

-------------------------------

Seagal begynner bli gammal nå, det synes. Filmen er en Seagal film.

storyen er, hehe, jezz

Karakter: 4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Van helsing..

Filmen starta med at dr.Frankenstein modder et lik og kjører så mye volt gjennom det at håret til Eli hagen hadde blitt slett. Drakula kommer inn (frykt trynet hans i lynet) og man får vite at han står bak hele greia og at han skal bruke frankenstein monsteret til "noe". Dr.Frank liker ikke de onde planene til Grev Drakula og da blir'n seff gibba vampire-style med de fryktsomme tenna til Drakula. Frankenstein-monsteret likte ikke detta og griner og løper avgårde.

1 år senere:

Enter Van Helsing. Vi møter'n i det han asskicker mr.Hyde (Jeckyl & Hyde) i Paris. Van Helsing jobber nemlig for de gladkristne gutta i Vatikanet med og renske verden for ondskap. Etter mr.Hyde affæren blir han og en pinglete monk som har finni opp mange kule våpen sendt til Transylvania for og leike Buffy og stenge sjappa til Drakula.

Steven segal! Hvor er du når vi trenger deg!!?? Denna filmen er så tynn og talentløs at den godeste Charles Bronson strekker seg etter avtrekkern i grava. Van Helsing spilles av han kniv-duden i X-men og han er omtrent like tøff i trynet som robbin williams. Hvor er alle de fete one-liners'a når Vampyrene blir fista i brøstkassa med dolkene? Steven Segal hadde garantert hatt noen lure replikker på lager. Her så Blir fyren faktisk LEI SEG når han dreper monstra!! pga sjelen dems som må til helvete eller no sånt. Steven segal hadde gitt blanke faen og sikkert pissa i trynet på liket mens han sa noe sånt som "You like that motherfucker!!?" men akk..

Bedriten film..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

X-men2

Etter å ha sett 10 minutter av 1'ern for 1 år siden ellernoe, hadde jeg ikke de største forventningene til denna filmen, siden dens forgjenger var en heller laber opplevelse.

For å si det kort så var ikke denna filmen noe laber opplevelse, mye action, mange rare freaks som kunne gjørra mye rart bla.a teleport torgeir, ismannen, per pyro, telepatiske torbjørg. For å nevne noen.

Storyen er sånn, noen prøver å drepa alle folka med de morsomme navna. Så prøver de med de morsomme navna og stoppe dem fra å gjørra det. Men så kommer en annen kar, han vil drepa alle dem som ikke har fuky navn.

Det hele ender bra til slutt og alle levde lykkelig....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ord som er morsomme og si...

reddik

reddik

reddik

reddik

reddik

reddik

nellik

nellik

nellik

nellik

nellik

nellik

nellik

ræv

griseræææv

gnukk

gnukk

gnukk

gnukk

gnukk

tissssssssssssss

(uttales med skarre R) RompehåR

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God sprut, mel i mulen!

Trang pølse! Får ikke plass i hulen!

Stor snerk i snekres benklær! JA BENKLÆR!

Lagd for folk uten tær! UTEN TÆR!!

Jeg vil ha..

SPRENGT FETT I POSE

..Ikke flesk i mose

SPRENGT FETT I POSE

EN FARLIG TVANGSNEVROSE!!!!

Kansje fett i dødelige katten?

Grekiske foreningen, TA AV DEG HATTEN!

Feske, mesk deg med kjemisk leske!

TRANG TRØYE? JEG ER FANGET I EN LITEN ESKE!!!!

Jeg ville bare ha..

SPRENGT FETT I POSE

..Ikke flesk i mose

SPRENGT FETT I POSE

EN FARLIG TVANGSNEVROSE!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

FAEN... ser ut som jeg har driti meg ut...

er det mulig og flytte denne til "normal" dagbok?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jada... bare så alle vet det.. det var EMBLA som hjalp meg med linken..

Tex..... ja bare gni det inn du..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

×
×
  • Opprett ny...