^KinderMaxi^ Skrevet 21. oktober 2010 #1 Skrevet 21. oktober 2010 Er det normalt å ha riskrem på julaften? Er oppvokst med det, og trodde det var rimelig normalt. Men svigerfamilien bruker ikke å ha de =/
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2010 #2 Skrevet 21. oktober 2010 Har aldri hatt riskrem på julaften. Er oppvokst med fruktsalat. Som voksen med barn så har vi droppet dessert. Er nok med kaker og gotteri etterpå. Ser ikke behovet.
Skravla Skrevet 21. oktober 2010 #3 Skrevet 21. oktober 2010 Det varierer.... Vi pleier å ha riskrem eller multekrem. Noen ganger har vi annen type dessert.
*Mocca* Skrevet 21. oktober 2010 #4 Skrevet 21. oktober 2010 Alltid riskrem på julaften! Det har heldigvis svigers også! Selv om de har en rar saus, som mangler farge og smak....
Karmosin Skrevet 21. oktober 2010 #5 Skrevet 21. oktober 2010 Bisart nok er riskrem standard i mine kretser. Det er jo blytungt, etter all den feite maten! Jeg har prøvd å dreie det i retning andre desserter, og med et absolutt minimum (dvs én sort) av småkaker på kvelden. Jeg liker riskrem kjempegodt, spesielt med malt mandel og ekte vanilje i, men det er best etter lettere middag.
^KinderMaxi^ Skrevet 21. oktober 2010 Forfatter #6 Skrevet 21. oktober 2010 Gjøre den luftig med krem da vet du Syns ihvertfall det hører til på julaften, jeg. Spiser ikke så mye mat på julaften da jeg ikke er så veldig glad i ribbe og den slags.
Gjest Thefainter Skrevet 21. oktober 2010 #7 Skrevet 21. oktober 2010 Det er jo blytungt Det blir ikke tungt hvis man har i mer krem Alltid riskrem med rødsaus på julaften!
Gjest nammi Skrevet 21. oktober 2010 #8 Skrevet 21. oktober 2010 Jeg er vant til riskrem og mine svigerforeldre er også vant til å ha det så sånn sett var vi en god match. De laget den ikke på samme måte som mamma men når riskremen ble laget hos meg så ble det mammas måte å gjøre det på, men helt grei riskrem hos svigers også. Tror ikke jeg ville hatt problemer med andre desserter, er ikke helt tradisjonsfrik heller.
fruBeist Skrevet 21. oktober 2010 #9 Skrevet 21. oktober 2010 Det kan variere litt. Av og til har vi hatt farmor sin hjemmelaga karamellpudding
Karmosin Skrevet 21. oktober 2010 #10 Skrevet 21. oktober 2010 Men krem er jo blytungt i seg selv! Fløte er tung kost, synes jeg. Men veldig veldig godt.
Inger88 Skrevet 21. oktober 2010 #11 Skrevet 21. oktober 2010 Er vandt med riskrem på julaften. Og det skal være mandel i den, er alltid spenende å se hvem som finner den:)
^KinderMaxi^ Skrevet 21. oktober 2010 Forfatter #12 Skrevet 21. oktober 2010 Har aldri fått noe mandel jeg Alle andre som får den. Og i år blir det ikke riskrem en gang.
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2010 #13 Skrevet 21. oktober 2010 Alltid riskrem her også, tror det hadde vært rart med noe annet...
maipai Skrevet 21. oktober 2010 #14 Skrevet 21. oktober 2010 Vi har hatt riskrem med rødsaus på julaften. I det siste har vi begynt å ha sjokolademousse også, fordi lillesøster og lillebror har sluttet å like riskrem.
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2010 #15 Skrevet 21. oktober 2010 Kan det med riskrem ha med at mange har risgrøt på lillejulaften eller på dagen julaftenen? Jeg må si at det overhode ikke er noe tap å ikke få riskrem til dessert. Heller en hjemmelaget karamellpudding som man kan småspise på utover kvelden. Nei, her er det overhode ikke risgrøt i jula. Det har vi annenhver lørdag.
Lista Skrevet 21. oktober 2010 #16 Skrevet 21. oktober 2010 ALLTID riskrem med rød saus og mandel i Blir ikke julaften uten.
Gjest Applestore Skrevet 21. oktober 2010 #17 Skrevet 21. oktober 2010 Julaften blir ikke det samme uten riskrem!
Gjest Lille-pus Skrevet 21. oktober 2010 #18 Skrevet 21. oktober 2010 Da Lille-pus var liten var det riskrem med rød saus til dessert på julaften (gjett om det var mektige saker etter ribbe !). Lille-pus sin mor syntes også det bel i meste lagt, så hun innførte fruktsalat med hjemmelaget vailjesaus (nam-nam). Det har de fremdeles Lille-pus har variert litt selv; multer m/fløte eller (favoritten) hjemmelaget karamellpudding (lager gjerne to stykker når jeg er i gang med å smelte sukker og glassere former)
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2010 #19 Skrevet 21. oktober 2010 Alltid riskrem på julaften!! Jeg spiser lite av julematen for å få plass til mest mulig riskrem I fjor fikk jeg mandelen for første gang. Veldig stas!
Gjest imli Skrevet 21. oktober 2010 #20 Skrevet 21. oktober 2010 Alltid riskrem med rødsaus her og, med mandel! Me plar i alle fall å ha risgraut på lille juleaften, og då passar det bra.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå