AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2010 #1 Del Skrevet 1. oktober 2010 Prøvde å piske eggedosis av egg og sukrin med min nyinnkjøpte stavmikser (Bamax) men fikk det ikke til. Eggedosisen ble aldri luftig og stiv, bare sausete. Tenkte kanskje det var feil å ha egg og sukrin sammen, så jeg prøvde å piske bare egg men heller ikke det gikk bra. Hva gjorde jeg galt? Går det kanskje ikke ant å piske eggedosis med stavmikser? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perelandra Skrevet 1. oktober 2010 #2 Del Skrevet 1. oktober 2010 Det går ikke å piske eggedosis med stavmikser, det er derfor det har blitt feil for deg. En stavmikser er som en kniv, og den mikser maten ved at den blir finhakket. For å lage eggedosis må du piske luft inn i blandingen, og da må du bruke en mikser med visper. Jeg har selv brukt sukrin i matlaging. Det går fint å piske egg og sukrin sammen, men sukrin løser seg ikke like godt som sukker. Lykke til med nytt forsøk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trillrund Skrevet 1. oktober 2010 #3 Del Skrevet 1. oktober 2010 Jeg bruker stavmikser, men ikke med kniven. Min stavmikser hadde også med en visp som er super til eggedosis og marengs.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2010 #4 Del Skrevet 2. oktober 2010 Det går ikke å piske eggedosis med stavmikser, det er derfor det har blitt feil for deg. En stavmikser er som en kniv, og den mikser maten ved at den blir finhakket. For å lage eggedosis må du piske luft inn i blandingen, og da må du bruke en mikser med visper. Jeg har selv brukt sukrin i matlaging. Det går fint å piske egg og sukrin sammen, men sukrin løser seg ikke like godt som sukker. Lykke til med nytt forsøk! Jeg bruker stavmikser, men ikke med kniven. Min stavmikser hadde også med en visp som er super til eggedosis og marengs.... Jeg har ikke visp til stavmikseren, men jeg brukte flat dings som man bla kan piske skummet melk til krem med. Fløte skal også kunne piskes, men har ikke prøvd. Brukte ikke kniven. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jitney Skrevet 2. oktober 2010 #5 Del Skrevet 2. oktober 2010 Hm, vet ikke helt hvorfor, men noen ganger har jeg fått en sånn saus-lignende konsistens jeg også.. Prøvde på nytt og da funker det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2010 #6 Del Skrevet 3. oktober 2010 Må prøve flere ganger da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå