Hunter7 Skrevet 20. april #57101 Skrevet 20. april En heller utradisjonell påskemiddag: Wienerschnitzel (av kalv - for skal det være, så skal det være), lun potetsalat, asparges, sauce hollandaise, og tyttebærsyltetøy. Drsderten ble et par kakestykker fra en café nedi gata. Og nå må jeg vaske kjøkkenet - det blir jo en del fettsprut når man steker disse schnitzlene 😜 1
AnonymBruker Skrevet 23. april #57102 Skrevet 23. april I dag ble det skrei (skinnfri ryggfilet), hjertesalatbåter og litt blomkål trukket i kokosmelk med hvitløk, chili, frisk ingefær, rårørsukker, thai fiskesaus og lime. Basmatiris til, og frisk koriander på toppen. Anonymkode: ad006...80d 1
MarianneE Skrevet 24. april #57103 Skrevet 24. april Moussaka lages nå i selskap med Linkin Park. Fridag med god tid ❤️ 1 1
AnonymBruker Skrevet 24. april #57104 Skrevet 24. april Langtidskokt ragu med kjøttdeig og bacon🤩 Anonymkode: 11b7f...363 1
AnonymBruker Skrevet 24. april #57105 Skrevet 24. april Salt suppelapskaus av rester av pinnekjøtt og vossakorv m/kraft fra komlemiddag, tilsatt rotgrønnsaker, purre og poteter. Flatbrød og smør til. Anonymkode: ad006...80d 1
Frøkenfryden Skrevet 27. april #57106 Skrevet 27. april Vi må bruke opp en reinsdyrsteik fra jula, og har invitert et vennepar på tidlig søndagsmiddag. Mann skal lage. Servere med hjemmelaget peppersaus, potet, kålrot og brokkoli. Dessert blir økologisk vaniljeis fra Feios, og en Kulinaris-sjokoladeis med trøffelbiter. Serveres med kirsebærsaus. Ved ankomst får de et glass champagne som stod langt inne i barskapet og bør brukes opp på en helt vanlig søndag 1
MarianneE Skrevet 27. april #57107 Skrevet 27. april Marinerte skiver av lammestek og fløtegratinerte poteter. 2
Reisejenta Skrevet 27. april #57108 Skrevet 27. april Frøkenfryden skrev (10 timer siden): Vi må bruke opp en reinsdyrsteik fra jula, og har invitert et vennepar på tidlig søndagsmiddag. Mann skal lage. Servere med hjemmelaget peppersaus, potet, kålrot og brokkoli. Dessert blir økologisk vaniljeis fra Feios, og en Kulinaris-sjokoladeis med trøffelbiter. Serveres med kirsebærsaus. Ved ankomst får de et glass champagne som stod langt inne i barskapet og bør brukes opp på en helt vanlig søndag Høres nydelig ut. For noen heldige gjester😊 1
MarianneE Skrevet 1. mai #57109 Skrevet 1. mai https://gladkokken.no/oppskrifter/vietnamesiske-svinekoteletter-deilig-hverdagsmat-med-masse-smak Denne marinaden, ris og blomkål. Chilimayo og. 1
Frøkenfryden Skrevet 1. mai #57110 Skrevet 1. mai Reisejenta skrev (På 27.4.2025 den 17.19): Høres nydelig ut. For noen heldige gjester😊 Takk. Vi koste oss🥰
AnonymBruker Skrevet 4. mai #57111 Skrevet 4. mai Litt pussig sammensatt søndagsmiddag (av ulike grunner): Takeaway sushi og Cloudy Bay sauvignon blanc. Porsjonssmuldrepaier med pære, eple, vanilje, sitron og calvados, og med mandelmel, havregryn og kanel i toppingen - servert lune med en kule vaniljeis. Anonymkode: ad006...80d 1 1
Hunter7 Skrevet 5. mai #57112 Skrevet 5. mai Tok utgangspunkt i denne salaten med grønn asparges. Tilføyde hvetefullkorn kokt i grønnsaksfond og laurbærblad; kidneybønner, agurk, granateplekjerner, og ulike salatblader. Avocado-dressing (med ei teskje honning) ringlet over. Desserten bestod av en relativt søt rabarbra-chutney jeg lagde i forrige uke med fløtemelk over. 1
Hunter7 Skrevet 7. mai #57113 Skrevet 7. mai Rester av gårdagens salat (hadde i mer salatblader, fetaost, reddiker, og granateplekjerner) og gulrotsuppe av ovnsbakte gulrøtter (og et par pastinakker som hang lett med geipen). 1
AnonymBruker Skrevet 7. mai #57114 Skrevet 7. mai Suppe av 5 (!) slitne purrer, en halv sommerkål, noen mandelpoteter og hermetiske kikerter, toppet med revet parmesan og extra virgin olivenolje. En gammel traver fra Jamie Olivers første kokebok. Jeg hadde fem purrer å bruke opp, og i denne oppskriften skal det faktisk være nettopp nøyaktig det. Vi hadde ellers noen belgiske jordbær igjen etter et besøk i går, så de ble til en liten dessert, med en kule vaniljeis. Anonymkode: ad006...80d 1 1
Disney Adult Skrevet 8. mai #57115 Skrevet 8. mai Fiskeboller i hvit saus, med appelsin, poteter og stekt pepperoni.
AnonymBruker Skrevet 9. mai #57116 Skrevet 9. mai Vi tømmer fryseren og det blir et sammensurium av retter 😂 Sparer det "mindre sunne" til helgene, så dagens blir gode dumplings kjøpt på asiatisk butikk. Siden det er litt lite kjøtt for mannen har vi chilinuggets fra rema til, også lager jeg salat av alle grønnsakene som ligger etter uken Anonymkode: e1b34...fe7 1
Hunter7 Skrevet 13. mai #57117 Skrevet 13. mai Fredag og lørdag: Grønnsakspai og salat (ble usedvanlig god denne gangen, noe jeg tilbakefører til de 250 grammene med Gryuere-ost … nam nam nam) Søndag og mandag: Ovnsbakte grønnsaker og salat. Desserten bestod av hjemmelaget semulegrynspudding. 1
Disney Adult Skrevet 14. mai #57118 Skrevet 14. mai Røkt svinekam med honning og sitrus, stekte poteter og eplesmørsaus. 2
Brunhilde Skrevet 15. mai #57119 Skrevet 15. mai I dag blir det en slags pytt-i-panne med en baconbit, potet, løk og asparges. Speilegg over og rugbrød ved siden av.
AnonymBruker Skrevet 16. mai #57120 Skrevet 16. mai Vi feiret litt i går, så da ble det Forrett av ferske reker, avokado, rosa grapefrukt, chilivinaigrette og frisk koriander Grillet sanktpetersfisk, strimlet squash surret med hvitløk, chili, persille og sitronskall, og kremet saus av sjøkrepskraft Smuldrepai med rabarbra og de siste bringebærene igjen i fryseren fra i fjor, med vaniljeis Pluss litt champagne til - ute i solen. Anonymkode: ad006...80d 1 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå