Hunter7 Skrevet 20. april #57101 Del Skrevet 20. april En heller utradisjonell påskemiddag: Wienerschnitzel (av kalv - for skal det være, så skal det være), lun potetsalat, asparges, sauce hollandaise, og tyttebærsyltetøy. Drsderten ble et par kakestykker fra en café nedi gata. Og nå må jeg vaske kjøkkenet - det blir jo en del fettsprut når man steker disse schnitzlene 😜 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. april #57102 Del Skrevet 23. april I dag ble det skrei (skinnfri ryggfilet), hjertesalatbåter og litt blomkål trukket i kokosmelk med hvitløk, chili, frisk ingefær, rårørsukker, thai fiskesaus og lime. Basmatiris til, og frisk koriander på toppen. Anonymkode: ad006...80d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 24. april #57103 Del Skrevet 24. april Moussaka lages nå i selskap med Linkin Park. Fridag med god tid ❤️ 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. april #57104 Del Skrevet 24. april Langtidskokt ragu med kjøttdeig og bacon🤩 Anonymkode: 11b7f...363 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. april #57105 Del Skrevet 24. april Salt suppelapskaus av rester av pinnekjøtt og vossakorv m/kraft fra komlemiddag, tilsatt rotgrønnsaker, purre og poteter. Flatbrød og smør til. Anonymkode: ad006...80d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet 27. april #57106 Del Skrevet 27. april Vi må bruke opp en reinsdyrsteik fra jula, og har invitert et vennepar på tidlig søndagsmiddag. Mann skal lage. Servere med hjemmelaget peppersaus, potet, kålrot og brokkoli. Dessert blir økologisk vaniljeis fra Feios, og en Kulinaris-sjokoladeis med trøffelbiter. Serveres med kirsebærsaus. Ved ankomst får de et glass champagne som stod langt inne i barskapet og bør brukes opp på en helt vanlig søndag 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 27. april #57107 Del Skrevet 27. april Marinerte skiver av lammestek og fløtegratinerte poteter. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Reisejenta Skrevet 27. april #57108 Del Skrevet 27. april Frøkenfryden skrev (10 timer siden): Vi må bruke opp en reinsdyrsteik fra jula, og har invitert et vennepar på tidlig søndagsmiddag. Mann skal lage. Servere med hjemmelaget peppersaus, potet, kålrot og brokkoli. Dessert blir økologisk vaniljeis fra Feios, og en Kulinaris-sjokoladeis med trøffelbiter. Serveres med kirsebærsaus. Ved ankomst får de et glass champagne som stod langt inne i barskapet og bør brukes opp på en helt vanlig søndag Høres nydelig ut. For noen heldige gjester😊 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 1. mai #57109 Del Skrevet 1. mai https://gladkokken.no/oppskrifter/vietnamesiske-svinekoteletter-deilig-hverdagsmat-med-masse-smak Denne marinaden, ris og blomkål. Chilimayo og. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet 1. mai #57110 Del Skrevet 1. mai Reisejenta skrev (På 27.4.2025 den 17.19): Høres nydelig ut. For noen heldige gjester😊 Takk. Vi koste oss🥰 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai #57111 Del Skrevet 4. mai Litt pussig sammensatt søndagsmiddag (av ulike grunner): Takeaway sushi og Cloudy Bay sauvignon blanc. Porsjonssmuldrepaier med pære, eple, vanilje, sitron og calvados, og med mandelmel, havregryn og kanel i toppingen - servert lune med en kule vaniljeis. Anonymkode: ad006...80d 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 5. mai #57112 Del Skrevet 5. mai Tok utgangspunkt i denne salaten med grønn asparges. Tilføyde hvetefullkorn kokt i grønnsaksfond og laurbærblad; kidneybønner, agurk, granateplekjerner, og ulike salatblader. Avocado-dressing (med ei teskje honning) ringlet over. Desserten bestod av en relativt søt rabarbra-chutney jeg lagde i forrige uke med fløtemelk over. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 7. mai #57113 Del Skrevet 7. mai Rester av gårdagens salat (hadde i mer salatblader, fetaost, reddiker, og granateplekjerner) og gulrotsuppe av ovnsbakte gulrøtter (og et par pastinakker som hang lett med geipen). 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mai #57114 Del Skrevet 7. mai Suppe av 5 (!) slitne purrer, en halv sommerkål, noen mandelpoteter og hermetiske kikerter, toppet med revet parmesan og extra virgin olivenolje. En gammel traver fra Jamie Olivers første kokebok. Jeg hadde fem purrer å bruke opp, og i denne oppskriften skal det faktisk være nettopp nøyaktig det. Vi hadde ellers noen belgiske jordbær igjen etter et besøk i går, så de ble til en liten dessert, med en kule vaniljeis. Anonymkode: ad006...80d 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Disney Adult Skrevet 8. mai #57115 Del Skrevet 8. mai Fiskeboller i hvit saus, med appelsin, poteter og stekt pepperoni. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. mai #57116 Del Skrevet 9. mai Vi tømmer fryseren og det blir et sammensurium av retter 😂 Sparer det "mindre sunne" til helgene, så dagens blir gode dumplings kjøpt på asiatisk butikk. Siden det er litt lite kjøtt for mannen har vi chilinuggets fra rema til, også lager jeg salat av alle grønnsakene som ligger etter uken Anonymkode: e1b34...fe7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet tirsdag kl 01:30 #57117 Del Skrevet tirsdag kl 01:30 Fredag og lørdag: Grønnsakspai og salat (ble usedvanlig god denne gangen, noe jeg tilbakefører til de 250 grammene med Gryuere-ost … nam nam nam) Søndag og mandag: Ovnsbakte grønnsaker og salat. Desserten bestod av hjemmelaget semulegrynspudding. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Disney Adult Skrevet onsdag kl 16:17 #57118 Del Skrevet onsdag kl 16:17 Røkt svinekam med honning og sitrus, stekte poteter og eplesmørsaus. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet torsdag kl 15:23 #57119 Del Skrevet torsdag kl 15:23 I dag blir det en slags pytt-i-panne med en baconbit, potet, løk og asparges. Speilegg over og rugbrød ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 08:19 #57120 Del Skrevet i går, 08:19 Vi feiret litt i går, så da ble det Forrett av ferske reker, avokado, rosa grapefrukt, chilivinaigrette og frisk koriander Grillet sanktpetersfisk, strimlet squash surret med hvitløk, chili, persille og sitronskall, og kremet saus av sjøkrepskraft Smuldrepai med rabarbra og de siste bringebærene igjen i fryseren fra i fjor, med vaniljeis Pluss litt champagne til - ute i solen. Anonymkode: ad006...80d 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå