Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Lammekoteletter, mynte-chimichurri, ovnsstekte rotgrønnsaker (oppskrift fra Spiselandslaget), og fløtegratinerte poteter (etter ønske av bedre halvdel).

Tilslørte bondepiker til dessert.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I mangel av noe bedre ble det en liten middagspølse i et pitabrød. Det kommer i kategorien kjedelig middag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Blir grønnsaker og restekjøtt i panna sammen med kokt ris. Chilimayo, soyasaus eller sursøtsaus etter eget ønske til.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spaghetti i enkel tomatsaus med chili, hvitløk, kalamataoliven og grønnkål, pluss oppsmuldret feta på toppen.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Innbakte scampi m/ris. Kokte tynne gulrotskiver og biter av stangselleri med risen.

Krydret med søt chilisaus, soyasaus og limejuice

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det adventsfest med venner og vi har valgt å ha reker på menyen. Det er på denne årstiden de er skikkelig gode, så jeg tror alle sammen gleder seg.

 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Salat med ymse salatblader, appelsinfileter, agurkterninger, halverte cherrytomater, skivet avocado, kokte og stekte potetterninger, fetasalat, og ristede solsikke- og gresskarkjerner. Ringlet en appelsin-vinaigrette over. 

Nybakt krydderkake med pisket gresk yoghurt til dessert. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Improvisert alenemiddag i kveld, satt sammen av tilfang i fryser og kjøleskap: Purésuppe av gulrøtter, røde linser, kokosmelk og ingefær, et stort stykke ovnsbakt ryggfilet av torsk, dampet blomkål og rosenkål, og litt crème fraiche, chiliolje og frisk koriander.

Med sitronbåt, et glass hvitvin og et knafritt rundstykke til å moppe tallerkenen med. Slett ikke så verst, og torskestykket ble saftig og akkurat gjennomstekt slik at det flaket seg fint - viktigst av alt. :spise: 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kyllingbryst i kremet sennepssaus, med sprøstekte båtpoteter og kokte brekkbønner med ramsløkpuré. En gammel favoritt som aldri svikter!

Jeg bruker økologiske kyllingbryst med skinn, crème fraiche i sausen (ikke kremfløte), kyllingkraft fra Jacobs, og, viktigst av alt: en klunk god armagnac til å runde av sausen med. Yum! Veldig lettlaget søndagsmiddag med verdens beste saus.

Til dessert blir det brownies med vaniljeis og limemarinerte mangoterninger.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...