Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Grandiosa pepperoni 😅 Ikke det beste jeg vet, men greit å ha liggende i fryseren til enkelte dager. 

Anonymkode: 623b7...efc

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spaghetti bolognese. Var veldig tidlig ferdig på jobb i dag, så jeg tok meg tid til en langtidskokt saus med både pølseinnmat fra Coop Smaks middelhavspølser, kjøttdeig, finhakket persillerot og gulrot, masse fersk hvitløk, san marzano-tomater og rødvin.

Mesteparten havnet i fryseren til fremtidige hverdagsmiddager 🙂

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rester av div pølser, skinke og kjøttboller sammen med biter av poteter, stekt løk og stekt paprika gav pytt i panne med stekt egg på toppen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Purésuppe av mandelpoteter, purre og rosenkål toppet med oppsmuldret chèvre, pluss resten av rosenkålen ovnsstekt og glasert med litt akasiehonning og sitron.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et eller annet fra fryseboksen og jeg kan velge mellom pastaform, pizza eller suppe., alt hjemmelaget Tror kanskje det blir pizza i dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stekt salmalaks i fullkornwrap med grønt, og dressing av naturell yoghurt med chilicrisp😃

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Salat med søt paprika, ruccola, parmesan, italiensk ansjos og gresskarkjerner. 

Anonymkode: 06f21...2f1

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fullkornsspaghetti i tomatsaus med chili, hvitløk, ovnsstekt paprika og oliven, med babyspinat rørt i tilslutt, og litt chèvre på toppen.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Pizza med tynn bunn med hvit saus laget av creme fraiche, bakt hvitløksfedd og chili. Toppes med spekeskinke, soltørkede tomater, mozzarella, roquefort og ruccula. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rester av ferskt kjøtt og suppe fra i går, og som vanlig så blir det bare bedre dagen derpå. Og det kjøttet, smelter i munnen :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...