Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Pannekaker, bare to, men tjukke og lubne og 50/50 hvitt og sammalt mel, med honning og peanøtter, og hapå. Rå rødbeter i staver ved siden av.

Anonymkode: a10de...5a7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Her freses, putres, småkokes mange ting.  Noe til og med på vedovn.  😊

Hjemmelagde kjøttkaker freses i panne, og brun saus i kjele småkoker som de skal putre ferdig i etterpå. 

Hvit saus med litt sjy fra kjøttkakene og muskat , og halvkokt kål som skal blandes i til kålstuing. 

Når alt er klart får det hvile litt. Så senere mens poteter kokes varmes alt sakte opp igjen.

Serveres med rosenkål og tyttebærsyltetøy.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna

Kjøpte ferdige komler på butikken i går, skal varme de og ha i dag.

Det som ikke spises, stekes på panne til kveldsmat.

Endret av AthenaRavenLuna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det nok biffsnadder. Har noe kjøtt som ligger og tiner nå og så har jeg rød paprika og løk. Kjøpte pommes i går og en boks med bearnesaus 😍

Anonymkode: 88090...5b2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag blir det lammelår, potetmos og ovnsbakte rosenkål.

Anonymkode: a10de...5a7

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

2 timer siden, Rumle skrev:

Pinnekjøtt :spise:

Pinnekjøtt her også, dvs rest fra fryseren varmet opp i en tomatsaus med hvitløk, chili, rosmarin og kalamataoliven. Potet- og sellerirotmos til, persilledryss over, og en passende rødvin å drikke til.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Pinnekjøtt her også, dvs rest fra fryseren varmet opp i en tomatsaus med hvitløk, chili, rosmarin og kalamataoliven. Potet- og sellerirotmos til, persilledryss over, og en passende rødvin å drikke til.

Anonymkode: ad006...80d

Høres spennende ut! :jepp:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...