Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Det ble den kilos-pizzaen fra Kiwi, og en flaske Cremant til sjakken på NRK. Nyttårsaften er som en hvilken som helst aften når unga er hos faren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I går var vi hos min søster og hun hadde laget koldtbord: Loff, reker stekt med chili, kyllingklubber, waldorfsalat, dadler med bacon rundt, spekeskinke, sylte, chorizo,  medisterkaker, ovnsbakte parmesanpoteter, potetsalat, salat bestående av babyleaf/ mango/ avokado/ rødløk/ pinjekjerner og granateple, eggerøre.. 

Himla godt!

I dag blir det lasagne, salat og hvitløksbaguette.

Edit:

Torolasagne pimpes opp, freset rødløk, selleri og gulrot før kjøttdeigen og toroposen med sauspulver kom i gryta. Blir en blanding av parmesan, østavind og en raspet osterest av chiliost mellom lagene i lasagnen. 

Endret av MarianneE
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Fiskekaker med champagne. :nigo: 

Hehe. Nærmere bestemt fiskeburgere av lysing i briochebrød, med salat, avokado, semitørkede tomater, syltet rødløk, cornichons, ramsløkmajones og Heinz spiket med litt sriracha, pluss ovnsbakte frites av mandelpoteter. Og så hadde vi en slant champagne igjen fra i forgårs i kjøleskapet som røk med, og som slett ikke smakte ille til. :ler: 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 4
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

..å komme inn fra snø og kulde til pizza og prosecco hos Svigers.. beste fredagen!:rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spanske pølser med mandelpotet, stekt tomat, ananas og stangselleri

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Brasilliansk indrefilet på billigsalg til 199,- kilo på Eurospar

Ikke var den norsk, sikkert ikke gressfødd.

Men den var vidundelig med god tilbredning og riktig smakstilsatt.

Sånn er det med oss som er lavtlønnet, vi nødt til å tilpasse oss markedet når vi har lyst på en god kjøttmiddag. Det oppstår noen paradokser i praksis ved dagens klimapolitikk.

 

Anonymkode: f2936...234

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal svinge meg på kjøkkenet og lage karbonader av elgkjøttdeig.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lagde en form for biffsnadder i går, resten ble middag i dag. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelagde fiskekaker (ikke av meg), stekte potetrester, kålrotbiter, purre. Frisk tomat.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Vi spiser stadig opp litt rester igjen i kjøleskap og fryser etter jul og nyttår: 

  • I går: Stekte lammepølser, mandelpotetmos, dampet savoykål grov dijonsennep og hjemmelaget rødkål med eple (fra fryseren, laget til and i romjulen).
  • I dag: Ferdigkjøpte gnocchi i kremet saus med blåmuggost (norsk Fønix), gruyère, spinat og pinjekjerner.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En ribberest og stekte poteter. Grønnsaksblanding ved siden av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hjemmelaget pizza med spekeskinke og div rester av guloster

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

I går laget jeg fiskekaker av fersk lysing, med kålrabistappe, dampede mandelpoteter og gressløksmør. 

I dag ble det spaghetti puttanesca - tomt i kjøleskapet! 

Anonymkode: ad006...80d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Hjemmelaget potetstappe, laget med smør og en god dæsj kremfløte, servert med stekt kjøttpølse og grønne bønner 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...