Frøydiss Skrevet onsdag kl 00:41 #56941 Del Skrevet onsdag kl 00:41 Det ble den kilos-pizzaen fra Kiwi, og en flaske Cremant til sjakken på NRK. Nyttårsaften er som en hvilken som helst aften når unga er hos faren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet onsdag kl 05:52 #56942 Del Skrevet onsdag kl 05:52 (endret) I går var vi hos min søster og hun hadde laget koldtbord: Loff, reker stekt med chili, kyllingklubber, waldorfsalat, dadler med bacon rundt, spekeskinke, sylte, chorizo, medisterkaker, ovnsbakte parmesanpoteter, potetsalat, salat bestående av babyleaf/ mango/ avokado/ rødløk/ pinjekjerner og granateple, eggerøre.. Himla godt! I dag blir det lasagne, salat og hvitløksbaguette. Edit: Torolasagne pimpes opp, freset rødløk, selleri og gulrot før kjøttdeigen og toroposen med sauspulver kom i gryta. Blir en blanding av parmesan, østavind og en raspet osterest av chiliost mellom lagene i lasagnen. Endret onsdag kl 14:12 av MarianneE 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet onsdag kl 21:33 #56943 Del Skrevet onsdag kl 21:33 I går: pizza I dag: Tunfisksalat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
C-girl Skrevet torsdag kl 11:28 #56944 Del Skrevet torsdag kl 11:28 Pizza Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 18:30 #56945 Del Skrevet torsdag kl 18:30 Fiskekaker med champagne. Hehe. Nærmere bestemt fiskeburgere av lysing i briochebrød, med salat, avokado, semitørkede tomater, syltet rødløk, cornichons, ramsløkmajones og Heinz spiket med litt sriracha, pluss ovnsbakte frites av mandelpoteter. Og så hadde vi en slant champagne igjen fra i forgårs i kjøleskapet som røk med, og som slett ikke smakte ille til. Anonymkode: ad006...80d 4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet torsdag kl 19:41 #56946 Del Skrevet torsdag kl 19:41 Kyllinggryte med ris Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet fredag kl 18:02 #56947 Del Skrevet fredag kl 18:02 Stekte kyllinglår med dadler, grønne oliven, kapers og frisk koriander. Pluss en pilaff av basmatiris med safran, sjalottløk, fennikelfrø og kardemomme. Gjenganger i januar når vi har igjen ferske iranske dadler etter julen - helt genialt enkel og velsmakende kyllingrett. Anonymkode: ad006...80d 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet fredag kl 18:58 #56948 Del Skrevet fredag kl 18:58 ..å komme inn fra snø og kulde til pizza og prosecco hos Svigers.. beste fredagen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet fredag kl 22:39 #56949 Del Skrevet fredag kl 22:39 Spanske pølser med mandelpotet, stekt tomat, ananas og stangselleri 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet lørdag kl 18:03 #56950 Del Skrevet lørdag kl 18:03 Brasilliansk indrefilet på billigsalg til 199,- kilo på Eurospar Ikke var den norsk, sikkert ikke gressfødd. Men den var vidundelig med god tilbredning og riktig smakstilsatt. Sånn er det med oss som er lavtlønnet, vi nødt til å tilpasse oss markedet når vi har lyst på en god kjøttmiddag. Det oppstår noen paradokser i praksis ved dagens klimapolitikk. Anonymkode: f2936...234 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 23 timer siden #56951 Del Skrevet 23 timer siden Skal svinge meg på kjøkkenet og lage karbonader av elgkjøttdeig. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå