Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Fremhevede innlegg

Skrevet

Gnocchi med salvie og brunet smør. Salat med bittersalater og enkel vinaigrette til. 

  • Liker 3
  • Hjerte 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Røff jobbdag og så svømming. Da var det nydelig å komme hjem til Mann som har laget stekte grønnsaker og torsk med deilig hjemmelaget currysaus:ninuskapus:

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Skrevet

Røkt svineknoke med poteter og kålrotstappe. Resten av kjøttet + kraften blir til ertesuppe en dag til uka. Jeg har nemlig glemt å kjøpe erter.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Et noe fuktig 50årslag i går med kun 3 timer søvn etterpå minnet meg på at jeg er for gammel til slike netter så i dag ble det kebabtallerken fra grill'n på oss. Og kald cola.

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Fårikål. Siste rest. Nei, det var visst mere i fryseren.

Endret av Zenobia
Fant mere fårikål
  • Liker 1
  • Hjerte 2
Skrevet
Brunhilde skrev (På 14.7.2020 den 14.39):

 I dag blir det nok wienerpølse i hjemmelaget pølsebrød. Begge deler fra fryseboksen.

Nå har jeg cravet pølser i flere dager etter å ha lest i denne tråden 🤤🤤 Blir pølser på onsdag tenker jeg❤️

  • Liker 1
Skrevet
Paneera skrev (39 minutter siden):

Nå har jeg cravet pølser i flere dager etter å ha lest i denne tråden 🤤🤤 Blir pølser på onsdag tenker jeg❤️

Ha, ha! Etter gårsdagens greskinspirerte gilde nøyde vi oss i dag med å ta ut noen grillpølser og vafler fra fryseren. Vi gadd ikke engang å gjøre noe spesielt ut av tilbehøret – sennep, ketsjup og sprøstekt løk fikk være bra nok på en sløv søndag.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet
Pawn Hearts skrev (5 minutter siden):

Ha, ha! Etter gårsdagens greskinspirerte gilde nøyde vi oss i dag med å ta ut noen grillpølser og vafler fra fryseren. Vi gadd ikke engang å gjøre noe spesielt ut av tilbehøret – sennep, ketsjup og sprøstekt løk fikk være bra nok på en sløv søndag.

Digg, vafler craver jeg også. Tenkte å lage vaffelrøre tirsdag kveld og steke på onsdag morgen, og ha kjøttpølse inni med ketchup på🤤❤️

  • Liker 2
Skrevet

Fridag og jeg koker en stor kjele chili con carne med høyrygg istedenfor kjøttdeig. Nam ❤️

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Skrevet

I dag blir det vårruller med stekegrønnsaker ved siden av. Vårrullene er kjøpt, men hjemmelagde og gode. 

Skrevet

I dag ble det varm lunch, derfor blir det kald 'middag': Ristet grovbrød med sennep, fleskepølse, pepper og rødbeter. Og Frydenlund alkoholfri fatøl til. Som jeg skal gå og mekke meg NÅ :sikle:  :spise:

Skrevet

En gjenganger på travle dager: Dutch baby ovnspannekake, i kveld toppet med pærer, sjalottløk, frisk salvie, vellagret cheddar og valnøtter. Enkel grønn salat med sennepsvinaigrette til.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Skrevet

Hustrig og bikkjekaldt ute. Isende østavind smetter og smyger og sniker seg inn overalt i en tekstil-storm av skjerf, luer, hetter, jakkekrager, hansker, ullvotter, ullgensere, ullsokker, ullundertøy. Du kan være kledd som en spelsau, men okke som merker du kulden helt inn til beinet. 

Da ble det suppe av høstlige rotfrukter (potet, pastinakk, kålrot, sellerirot, gulrøtter) og byggryn.
Nybakt rugbrød med godt smør til. 

  • Liker 2
  • Hjerte 1
  • 2 uker senere...
Skrevet

Pølse i brød med revet ost over inni ovnen.  Paprika og rødløk også oppi formen. 

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Skrevet

Torsdag: Hokkaido-gresskar fylt med sopp og brun ris (+ymse finternede rotgrønnsaker), samt "høst-salat" til. 

Fredag: Gresskarsuppe (egentlig "rydde i grønnsaksskuffa-suppe) og oppvarmet "stuffing"-rester fra dagen før

Lørdag: Gresskarsuppe og pasta med spinat, ricotta, soltørkede tomater, og valnøtter

  • Liker 1
Skrevet
Hunter7 skrev (21 minutter siden):

Torsdag: Hokkaido-gresskar fylt med sopp og brun ris (+ymse finternede rotgrønnsaker), samt "høst-salat" til. 

Fredag: Gresskarsuppe (egentlig "rydde i grønnsaksskuffa-suppe) og oppvarmet "stuffing"-rester fra dagen før

Lørdag: Gresskarsuppe og pasta med spinat, ricotta, soltørkede tomater, og valnøtter

Alle gresskarvariasjonene høres nydelige ut! :spise: 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Skrevet

Hjemmelaget fiskegrateng av kveite, purre, makaroni, stivpiskede eggehviter slik at den ble skikkelig fluffy og sufflert, og brødkrumme av hjemmebakte daggamle rundstykker på toppen. Med mandelpoteter, gulrøtter, romanesco og smeltet smør med gressløk og sitron.

I prinsippet en av de mest hverdagslige middagsvalg man kan tenke seg, men jeg synes skikkelig fiskegrateng fra bunnen er en fest hver gang. :tommelopp: :fisk:

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
  • Hjerte 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...