AnonymBruker Skrevet 21. august 2012 #28781 Del Skrevet 21. august 2012 kyllingfilesalat med krutonger. ta 3-4 kyllingfile og skjær dem i terninger og ha de i ei skål. blad de sammen med litt salt, persillekrydder, paprikakrydder, basilikum og til slutt hell over grillolje og rør sammen. ha i litt stekemargarin i ei panne og stek det på middelsvarm. Imens koke opp Barilla makroner. Når alt er ferdig, hell over litt av vannet av makroner i stekepanna, så det ikke blir for tørt, og stekk litt til. Etterpå blande det sammen og røre godt. Og voila, ferdig Tilbehør: mais, krutonger, dressingsaus og rømmedressing. Anonym poster: 5e447207ad5c72f09c736d8a2376cdec Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bell Skrevet 21. august 2012 #28782 Del Skrevet 21. august 2012 Brennheit kyllinggryte fra matprat.no minus poteter og chorizo. Sunt og alltid veldig godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest17 Skrevet 21. august 2012 #28783 Del Skrevet 21. august 2012 I går hadde vi indrefilet av biff og hjemmelagede pommes frites. I kveld blir det tapas og vin :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest17 Skrevet 21. august 2012 #28784 Del Skrevet 21. august 2012 Brennheit kyllinggryte fra matprat.no minus poteter og chorizo. Sunt og alltid veldig godt! Den så skikkelig god ut, skal prøves! :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Filleproletiet Skrevet 21. august 2012 #28785 Del Skrevet 21. august 2012 Hvordan lager man sånn "saus" som man alltid får på fine resturanter? F.eks på and, så får man alltid en sånn mørk sirup-aktig saus som det smaker veldig mye av, og som på en måte er dandert rundt på tallerkenen. Er det noe karamelliserte greier hvor man steker sukker og tar oppi noe juice og koker ned til sirup, eller hva er greia? Elsker slike "sauser", men finner ingenting om det noe sted! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Iah Skrevet 21. august 2012 #28786 Del Skrevet 21. august 2012 Fiskeboller i hvit saus, har ikke spist det siden i fjor så det smakte godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
finkel Skrevet 21. august 2012 #28787 Del Skrevet 21. august 2012 Rød thai-curry med kylling og knasende grønnsaker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 21. august 2012 #28788 Del Skrevet 21. august 2012 Pasta bolognese med nystekte rundstykker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fairydust Skrevet 21. august 2012 #28789 Del Skrevet 21. august 2012 Pizza med rester etter pastasaus, gul og rød paprika, løk, ost, skinke og urter. Bunn av spelt og rug. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zakuro Skrevet 21. august 2012 #28790 Del Skrevet 21. august 2012 Fiskeboller i hvit saus, har ikke spist det siden i fjor så det smakte godt! Ååh, det har jeg så lyst på!:D Men alle kasserollene mine har for tynn bunn så sausen svir seg jo med en gang-_- Så i dag ble det kremet blomkål- og brokkoli suppe:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
isbiten. Skrevet 21. august 2012 #28791 Del Skrevet 21. august 2012 Stekt kyllingfilet med div wogrønnsaker og litt sursøt saus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Doh Skrevet 21. august 2012 #28792 Del Skrevet 21. august 2012 Laks med asparges, poteter og rømmesaus (med dill og sitron). Altfor lenge siden vi hadde hatt fisk så smakte ekstra godt i dag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest17 Skrevet 21. august 2012 #28793 Del Skrevet 21. august 2012 Hvordan lager man sånn "saus" som man alltid får på fine resturanter? F.eks på and, så får man alltid en sånn mørk sirup-aktig saus som det smaker veldig mye av, og som på en måte er dandert rundt på tallerkenen. Er det noe karamelliserte greier hvor man steker sukker og tar oppi noe juice og koker ned til sirup, eller hva er greia? Elsker slike "sauser", men finner ingenting om det noe sted! Vil tro det er "balsamic glaze" eller noe slikt du tenker på? :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Purple Basil Skrevet 21. august 2012 #28794 Del Skrevet 21. august 2012 I dag ble det meksikansk tomatsuppe, har dilla på supper for tiden jeg:p Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Filleproletiet Skrevet 21. august 2012 #28795 Del Skrevet 21. august 2012 Vil tro det er "balsamic glaze" eller noe slikt du tenker på? :-) Ja, det er godt mulig. Så ganske likt ut, men tror ikke det var noe balsamico den gangen jeg spiste det på and i hvert fall? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bell Skrevet 21. august 2012 #28796 Del Skrevet 21. august 2012 Den så skikkelig god ut, skal prøves! :-) Den ER god! Bon apetitt Jeg varierer med bønner, ananas osv også noen ganger Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 22. august 2012 #28797 Del Skrevet 22. august 2012 Indrefilet av svin i korma, med mango chutney og naan med koriander og hvitløk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
finkel Skrevet 22. august 2012 #28798 Del Skrevet 22. august 2012 Tipper det blir svinewok idag, med nudler, hvitløk, chili og soya. Kvikklunsjkake til dessert Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest17 Skrevet 22. august 2012 #28799 Del Skrevet 22. august 2012 I kveld blir det en lettvint pastavariant med kremet saus, diverse grønnsaker, kylling, chorizo, bladpersille og parmesan. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruskemor Skrevet 22. august 2012 #28800 Del Skrevet 22. august 2012 (endret) går var det peppermariner biff av storfe, fullkornspasta(skruer), pastasaus(hjemmelagd) og en deilig salat.. nam Endret 22. august 2012 av Ruskemor Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå