Gå til innhold

Zarabi er blitt en Flybaby


Zarabi

Anbefalte innlegg

Hei hei.

Jeg har vært endel av forummet i flere år, men det siste året har jeg vært mer eller mindre fraværende.

Nå har jeg støtt på et problem som jeg tenkte å dele med dere. Er på en måte lettere å følge det hvis jeg forteller det til noen. Situasjonen er slik at jeg blitt lei av å alltid ha det rotete og støvete hjemme og jeg ser det går utover forholdet til Sambo. Tenkte derfor å ta saken i egne hender og sparke meg selv ut av sofaen. Sambo er nok like dårlig han, men jeg har bidratt med en god posjon jeg også. Håper kanskje jeg klarer å inspirere han...

Følger til å begynne med Flyladies babysteps, de er det 31 av og jeg starter opp idag. EtterhverT kan jeg jo utvide rutinene mine med alle de andre supersmarte tipsene :)

Men nr. en på lista er altså "Shine your sink."

Good luck :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei igjen, da er snart dag to over av mitt nye FlyBaby liv. Jeg var flink og utførte oppgave en i babystep programmet igår og idag er step 2 utført.

1) vask vasken

2) stå opp og kle deg ordentlig :)

Dette er jo ingen sak....enda.

Tror det allerede har smitta litt over på sambo. etter middag idag, spurte han etter kluten, han syntes bordet måtte tørkes over..hehe..Har han nå..

I morgen står step tre for tur, og det burde ikke bli vanskeligere..Er nemmelig å gjenta punktene over :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som jeg skrev igår. DAgen idag, gikk lett som en plett. Litt mer spennende med morgendagen. skal i Dåp så vet ikke helt hvordan det ødelegger rutinene mine (som sikkert ikke er blitt helt rutiner enda),men vi får se. Morgendagens step er: Å skrive ned alle negative tanker om meg selv, utseende og vaskerutiner...for så å sette en strek over de! Det skal jeg hvertfall klare..håper jeg ikke får noen..haha..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei..

Tok visst feil igår. Dagens step var å skrive ned på post- it lapper rutinene frem til nå og lime de på badet og kjøkkenet. Det er gjort!! Jeg har også gjennomført de "gamle" rutinene. Det var egentlig ikke så vanskelig. Har vært i dåp i hele dag, kjøkkenvasken er ikke blitt brukt, å jeg tok på meg bunad da jeg stod opp :)

Jeg har også flytta hagemøbler, grill, kofferter og bagger ned i boden, samt laget orden i vesker og sambos treningsutstyr. Satt på vaskemaskin, bretta tøy og skal snart henge opp en ny vask. Skikkelig i rydde mood idag visst. Håper det holder lengre enn idag da. Dette er nemmelig min siste feriedag og i morra er vi tilbake i jobb- modus.

Håper jeg klarer å opprettholde dette og nyematrutiner. vet man drde begynne med en ting av gangen, men jeg bestemte meg bare for å kjøre på...

Vel morgendagens rutine er hvertfall å skrive ned negative tanker...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei, dag fem er snart over, og jeg føler dette går strålende. Dagens step var å skrive ned alle negative stemmer i hodet. Har faktisk ikke hatt noen. Jeg er veldig positiv for tiden. Ut over det har jeg også gjennomført alle de tidligere punktene. Føler jeg er på god vei til å få inn gode rutiner.

Må nesten meddele at det var første dag tilbake på jobb etter ferien, og det kjente jeg. Fikk selvfølgelig ikke sove igår og det var uhyre vanskelig å komme seg opp i dag tidlig. Det positive er jo at det burde være lettere å komme seg i seng idag...

Morgendagens step er "hot spots" det vil si steder i huset der det samler seg rot. Vi har flere. Komoden i gangen, roterommet, kjøkkenbenken, soveromsgulvet, og Stuebordet. I morgen skal jeg altså velge et eller flere av disse stedene, sette timeren på 2 min og gjøre det jeg får til i løpet av den tiden. Dette burde jeg da også klare..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kort innlegg idag, er litt sent ute til sengen..

Var flink har gjort alle punktene idag også. Hadde ikke så mye på hot spotsa mine, men fikk rydda i 2 min forde..

Morgendagens punkt er:

Legge frem klær til morgendagen.

Det burde ikke bli noe problem, det gjør jeg mer eller mindre fra før :)

Natti

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har ikke fått til å skrive hver dag i det siste. Har noe med at jeg ikke har vært så flink til å følge opp. Er bare å prøve enda hardere denne uka. Er allerede på dag 13, så snart er to uker gått, neste halvveis faktisk.

Jeg har laget en liten notisbok, hvor jeg har laget plan for morgen-, ettermiddag- og kveldsrutiner.

Er litt mer positiv nå, og håper jeg klarer å fortsette den gode trenden :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...