AnonymBruker Skrevet 3. august 2010 #1 Skrevet 3. august 2010 Vurderer koldtbord i bryllupet vår og har noen spørsmål: 1) Hvor mye betalte dere/skal dere betale ca per pers? 2) Hvilke retter består/bestod koldtbordet av? 3) Hvordan gikk dere frem for å finne riktig vin? Valgte dere ut i fra et par "hovedretter" eller gikk dere for "allround" viner? Noen konkrete tips om viner?
Supramundane Skrevet 3. august 2010 #2 Skrevet 3. august 2010 Vi hadde koldtbord/buffet i vårt bryllup. Det var veldig vellykket! 1 - Vi betalte 275,- per person. 2 - Marinert kylling servert med bacon, appelsin og paprika. Fenalår, spekeskinke og spanske pølser. Lammekoteletter. Urtestekt roastbeef servert med rødløk, hjemmelaget potetsalat, grønn salat og urteaioli. Brødmiks og smør. Jeg husker bare dette, vet det var mer men det kommer jeg ikke på. 3 - Vi valgte en vin som min mor og hennes mann produserer (de bor på og driver en vingård i Italia), så det var et naturlig valg for oss. Lykke til!
lilledelfin Skrevet 3. august 2010 #3 Skrevet 3. august 2010 (endret) Vi hadde buffet. Vi betalte 330 pr. pers, det var inkludert dessert. Buffeten bestod av: Middag: * Scampi marinert i spicey saus * Røyka og grava laks frå Svanøy * Ostepai * Spekemat med asparges * Kyllingspyd * Ostar med tilhøyrande marmelader * Gresk salat * Potetsalat med olivenolje og balsamico * Pastasalat med pesto og friske grønnsaker * Lefseruller med kremost og spekeskinke * Sausar: Sennepsaus, aioli, tzatsiki og urtedressing * Brød: loff, foccacia og frukt- og nøttebrød * Smør * Kylling i curry servert med ris Dessert: * Sjokolademousse med bringebær og pasjonsfruktkrem. Krokan på toppen Jeg sendte menyen til vinmonopolet, og spurte om de kunne foreslå en rødvin og en hvitvin i min valgte prisklasse som passet til dette, og fikk raskt svar med noen ulike all-round-viner Endret 3. august 2010 av lilledelfin
Cristycreme Skrevet 9. september 2010 #4 Skrevet 9. september 2010 Vi hadde buffet. Vi betalte 330 pr. pers, det var inkludert dessert. Buffeten bestod av: Middag: * Scampi marinert i spicey saus * Røyka og grava laks frå Svanøy * Ostepai * Spekemat med asparges * Kyllingspyd * Ostar med tilhøyrande marmelader * Gresk salat * Potetsalat med olivenolje og balsamico * Pastasalat med pesto og friske grønnsaker * Lefseruller med kremost og spekeskinke * Sausar: Sennepsaus, aioli, tzatsiki og urtedressing * Brød: loff, foccacia og frukt- og nøttebrød * Smør * Kylling i curry servert med ris Dessert: * Sjokolademousse med bringebær og pasjonsfruktkrem. Krokan på toppen Hørtes helt topp ut! Giftet du deg på Svanøy også kanskje? Jeg var der på jobbreise for et år siden, og falt pladask for Hovudgården der. Hvordan arrangerte dere forsyningen av mat? La dere opp til 2 runder, eller var det fri servering? Jeg bare lurer på hvordan man skal få tid til talene når så mange skal forsyne seg med mat...??
AnonymBruker Skrevet 9. september 2010 #5 Skrevet 9. september 2010 Vi hadde buffet, men det er lenge siden så jeg husker ikke alt vi hadde. Men det var en suksess i hvert fall. Betalte 450,- per person, halv pris for barn under 12. Det var inkl. dessert. Siden ingen av oss drikker alkohol fikk vi en vinelskende venn til å velge ut en rødvin og en hvitvin. Vi hadde en helt super toastmaster, som sørget for at taler og alt gikk fint. Pluss at hun gav beskjed ved begynnelsen av måltidet om at vi forsyner oss med middag først, og så spiser alle dessert samtidig etterpå.
AnonymBruker Skrevet 12. september 2010 #6 Skrevet 12. september 2010 Vurderer koldtbord i bryllupet vår og har noen spørsmål: 1) Hvor mye betalte dere/skal dere betale ca per pers? 2) Hvilke retter består/bestod koldtbordet av? 3) Hvordan gikk dere frem for å finne riktig vin? Valgte dere ut i fra et par "hovedretter" eller gikk dere for "allround" viner? Noen konkrete tips om viner? Har bare positive erfaringer med koldtbor. gjestene er mer avslappet og stemnigen bedre. Ring til par cateringsfirma og spør om prisen og hva de kan tilby. Ikke nevn at det er bryllup. Da stiger prisen så det er bedre å si en rund dag... Hvis du er usikker på hva du skal bestille til koldtbordet, kan du ringe litt rundt og høre hva de tilbyr.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå