Gå til innhold

2000 modell Mercedes E 280


Gjest AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Gjest AnonymBruker

Har fått tilbud om en stasjonsvogn, Mercedes E280 som har gått 217000 km, men lurer på om jeg må regne med mye kostnader i vedlikehold på en så gammel bil? Den har automatgir og lurer jo på hvor lenge girkassen kan holde etc. Kjøper hos en forhandler og regner med bilen er i teknisk god stand.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Girkasser pleier å være skuddsikre hos Mercedes. Nydelig motor. Høyt bensinforbruk, men det burde ikke komme som en overraskelse med 200+ hk.

Det som har vært et enormt problem på disse er rust, ikke bare i karosseri (forrige uke så jeg en av samme generasjon med hull tvers gjennom bagasjelokket), men til dels også i understell. Mange er fikset på garanti, noen er ikke. Garantibetingelsene er dessuten litt stygge, så ikke vær for sikker på at du får fikset rust som viser seg etter kjøpet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 210-serien har Mercedes vært veldig generøse med utbedring av rust, og tar man en telefon til nærmeste verksted får man vite om det blir fullt ut dekket eller om man må dekke litt selv også. Vi hadde en -96 modell for et par år siden, som samme karosseri før facelift, og fikk der utbedret alt av rust med 50% eienandel. Med en såpass "ny" bil ser jeg ikke bort fra at egenandelen blir mindre.

Bortsett fra rusten så er det ikke noe spesielt å se etter. Her er en liten tråd, og det finnes sikker mange flere av disse:

http://www.mercefreaken.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=10236

http://mbentusiastklubb.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=96

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...