miss_dark Skrevet 1. mai 2002 #1 Del Skrevet 1. mai 2002 Hjelpes! hvordan gjør jeg det med kaker? Hvor mange kaker har dere ved siden av bryllupskaken til hvor mange mennesker? Som dere skikkert skjønner har jeg småpanikk for nå er det ikke lenge til - hvorfor måtte han velge en dato såååå nærmè????? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
annsj Skrevet 1. mai 2002 #2 Del Skrevet 1. mai 2002 Hmmm. Hadde tre-etasjes bryllupskake, to kransekaker (den ene ble servert til desserten), to dronningkaker, suksesskake, drømmen, sachertorte, to daimiskaker og charlotte russe til ca 60 gjester. De fleste av gjestene var invitert til middag. Etter bryllupet sitter vi igjen med ei uspretta dronningkake, de to øverste etasjene av bryllupskaka, ei uspretta daimiskake, og endel rester ellers også. Moralen er: Etter en solid middag, går det ikke så mye kaker. Men kransekakene fikk bein å gå på!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augustbrud02 Skrevet 2. mai 2002 #3 Del Skrevet 2. mai 2002 Kanskje du kan få litt hjelp her: http://www.kvinneguiden.no/Forum/viewtopic...ic=3905&forum=3 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå