ElleVille Skrevet 1. mai 2002 #1 Del Skrevet 1. mai 2002 Jeg har tenkt å kutte ned på karbohydrater, og spise mer proteiner. Men, det innebærer at jeg må kutte ut (eventuelt kutte ned på) poteter, ris og pasta - hva skal jeg spise istedet? Kjøtt er greit, men poenget kan vel ikke være å spise kun kjøtt og grønnsaker? Eller? Jeg spiser for tiden hovedsaklig kylling, ris, pasta, grønnsaker og frukt. Siden så stor del av måltidene faktisk er karbohydrater, ser jeg ikke helt for meg hvordan jeg skal gjøre om dette, altså hva jeg skal bytte ut pastaen med. Har noen forslag?12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 1. mai 2002 #2 Del Skrevet 1. mai 2002 Hei! Dette har vært diskutert tidligere så jeg vil anbefale deg å søke gjennom innleggene. 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ElleVille Skrevet 1. mai 2002 Forfatter #3 Del Skrevet 1. mai 2002 Takk Julienne, var litt slapp der, glemte søkfunksjonen. 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olivia Skrevet 2. mai 2002 #4 Del Skrevet 2. mai 2002 protein mat: belgfrukter (bønner,linser...) soyaprodukter (tofu, bønner..) nøtter og frø Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 2. mai 2002 #5 Del Skrevet 2. mai 2002 proteinrik mat: egg, visse melkeprodukter (spes cottage cheese), kjøtt og bønner Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 2. mai 2002 #6 Del Skrevet 2. mai 2002 gå og se på naturlig slank eller kropp i baanse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ElleVille Skrevet 2. mai 2002 Forfatter #7 Del Skrevet 2. mai 2002 Men... det jeg egentlig lurer på, er hva dere spiser til middag - uten karbohydrater? Middag bestående av linser høres liksom litt... stusselig ut. Jeg er vant til at en del av tallerknen enten er ris, pasta eller poteter - det er denne delen jeg må erstatte, ved siden av kjøtt og grønnsaker. Kylling, grønnsaker, nøtter - frø og linser? Hmmm, spørs om jeg står over dette prosjektet. 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest roxyme Skrevet 13. oktober 2010 #8 Del Skrevet 13. oktober 2010 For meg har pasta, poteter og ris blitt helt unødvendig. Du trenger jo ikke begynne med å kutte det helt ut, men heller minske porsjonene. Spis halvparten, eller en tredjedel av det du har pleid å spise Vend deg til å la så mye som mulig ligge igjen til slutten, da merker nok du også hvor unødvendig det er etterhvert! Det her funker nå hvertfall helt ypperlig for meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2010 #9 Del Skrevet 13. oktober 2010 Du, tråden er 8 år gammel.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest roxyme Skrevet 13. oktober 2010 #10 Del Skrevet 13. oktober 2010 Hva så? Mange som lurer på det samme i dag også... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 26. februar 2013 #11 Del Skrevet 26. februar 2013 For meg har pasta, poteter og ris blitt helt unødvendig. Du trenger jo ikke begynne med å kutte det helt ut, men heller minske porsjonene. Spis halvparten, eller en tredjedel av det du har pleid å spise Vend deg til å la så mye som mulig ligge igjen til slutten, da merker nok du også hvor unødvendig det er etterhvert! Det her funker nå hvertfall helt ypperlig for meg Nein, Ich eine aber meins Haaben eine francurt ein subar marc! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 26. februar 2013 #12 Del Skrevet 26. februar 2013 Sie haben versucht, in den Schwanz Hintern? ah ah Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå