DDuck Skrevet 23. februar 2011 #1121 Skrevet 23. februar 2011 Lot du den avkjøle seg nok før du smurte den på kaka?
vingle Skrevet 23. februar 2011 #1122 Skrevet 23. februar 2011 (endret) Hele proppen har ikke gått, bare deler av den, så, kan fremdeles ta tid ---------------- JM-kontroll i dag. Alt var fint, noe hevelse i hendene bare. BT hadde gått ned og var nå på normalen, ingen protein i urin. Marsipanen har det så fint i magen. Har fått time til ny kontroll, neste torsdag, det er termindatoen det Spennende! Og flott mage btw :happy: Jeg har et spørsmål til dere bakedyktige. I går lagde jeg snickerskake etter denne oppskriften. Bunnen ble utrolig bra, men jeg sleit med glasuren. Den skilte seg, og etter at den hadde stivnet så lå smøret på toppen av glasuren, det ser ikke veldig lekkert ut. Hva har jeg gjort galt? Jeg vet ikke om jeg faller i kategorien "bakedyktig", men jeg svarer noe likevel :gjeiper: Jeg har ikke prøvd den oppskriften, og vet ikke hva du gjorde galt, men ofte så er det kraftig visping (gjerne et par ganger mens den avkjøles også) som skal til hvis noe skiller seg. Vet ikke om du hadde den litt tidlig på kaka, sånn at den skilte seg etter at du hadde smurt den utover? Ellers hadde mamma en annen oppskrift på glasur til snickerskake som du kan prøve: 100 g smør 2 pl kokesjokolade 6 eggeplommer 100 g melis Smelt smør i microen, brekk sjokoladen i biter og smelt den oppi smøret. Pass på at ikke temperaturen blir for høy, bruk evt vannbad i stedet for micro. Pisk eggeplommer og melis, og pisk dette inn i sjokoladeblandingen. Endret 23. februar 2011 av vingle
Tusle Skrevet 23. februar 2011 Forfatter #1123 Skrevet 23. februar 2011 Lot du den avkjøle seg nok før du smurte den på kaka? Jeg så den sprakk i det jeg vispet inn smør og sjokolade. Kan eggene ha blitt for varme tro? Det stod riktignok kok til det tykner, men... Spennende! Og flott mage btw :happy: Jeg vet ikke om jeg faller i kategorien "bakedyktig", men jeg svarer noe likevel :gjeiper: Jeg har ikke prøvd den oppskriften, og vet ikke hva du gjorde galt, men ofte så er det kraftig visping (gjerne et par ganger mens den avkjøles også) som skal til hvis noe skiller seg. Vet ikke om du hadde den litt tidlig på kaka, sånn at den skilte seg etter at du hadde smurt den utover? Ellers hadde mamma en annen oppskrift på glasur til snickerskake som du kan prøve: 100 g smør 2 pl kokesjokolade 6 eggeplommer 100 g melis Smelt smør i microen, brekk sjokoladen i biter og smelt den oppi smøret. Pass på at ikke temperaturen blir for høy, bruk evt vannbad i stedet for micro. Pisk eggeplommer og melis, og pisk dette inn i sjokoladeblandingen. Den skilte seg før den i det hele tatt var ferdig, litt stusselig. Jeg skal prøve den oppskriften du har Jeg vispet kraftig når jeg så at den sprakk, men det hjalp ikke.
vingle Skrevet 23. februar 2011 #1124 Skrevet 23. februar 2011 Så kjedelig! Passet du på å ta vekk kjelen fra plata etter oppkoket da? For som du sier - kan jo hende blandingen var litt for varm, og det liker ikke sjokoladen tror jeg Selv om det heter kokesjokolade... Men jeg vet ikke altså, bare slenger ut forslag! :gjeiper: Men den smaker vel godt uansett...? Mmmm, snickerskake...
Tusle Skrevet 23. februar 2011 Forfatter #1125 Skrevet 23. februar 2011 Tok den vekk med en gang. Skjønner ikke helt hva som skjedde, men kaka ble uansett veeldig god ------------------------------- Nå sitter jeg i sofaen med lap topen på fanget, surfer og ser på 'Glee', morsom serie
~lillefot~ Skrevet 23. februar 2011 #1126 Skrevet 23. februar 2011 Hei hei Tusle Så bra at alt stod bra til på kontrollen Den timen neste uke trenger du jo ikke; var det ikke 27. februar jeg tippet at snuppa kom? Angående fyllet som har skilt seg på kaken, kan jeg dessverre ikke hjelpe - der har jeg null peiling. Men fy søren, det så ut som en god kake Ha en flott dag
vingle Skrevet 23. februar 2011 #1127 Skrevet 23. februar 2011 Tok den vekk med en gang. Skjønner ikke helt hva som skjedde, men kaka ble uansett veeldig god Merkelig! Da vet jeg sannelig ikke. Men flott at den smakte godt da - det er jo det som teller
Gjest ~Milla~ Skrevet 23. februar 2011 #1128 Skrevet 23. februar 2011 Guri, jeg blir så sulten av all denne kakepratingen
Tusle Skrevet 23. februar 2011 Forfatter #1129 Skrevet 23. februar 2011 Hei hei Tusle Så bra at alt stod bra til på kontrollen Den timen neste uke trenger du jo ikke; var det ikke 27. februar jeg tippet at snuppa kom? Angående fyllet som har skilt seg på kaken, kan jeg dessverre ikke hjelpe - der har jeg null peiling. Men fy søren, det så ut som en god kake Ha en flott dag Hehe, ja, var det ikke noe sånn. JM sa bare at dersom jeg ikke dukket opp så visste hun hvor jeg var Den ble veldig god på smak, ser bare ikke så innbydende ut når smøret har lagt seg på toppen, men god var den, skikkelig god. Takk det samme Merkelig! Da vet jeg sannelig ikke. Men flott at den smakte godt da - det er jo det som teller Ikke jeg heller, skjønner ikke hva som skjedde. Ja, det er jo det viktigste, må slenge den i frysen, hvis ikke spiser jeg den opp Guri, jeg blir så sulten av all denne kakepratingen Da er vi to ------------------------- Haha, Feel Unique er jo ikke kjent for superkjapp shipping, og i går innså jeg at jeg hadde bestilt feil, så jeg fortet meg å sende en epost hvor jeg ba de annullere bestillingen, men nei da, nå hadde de vært kjappe med å sende gitt, for et sammentreff
*Joyce* Skrevet 24. februar 2011 #1130 Skrevet 24. februar 2011 Æsj, så kjedelig med FU, da! Utrolig typisk. Fiiine magen! Jeg er fortsatt fascinert over hvor liten den er, da. Også klarte du å friste meg noe grundig med snickerskake. Smørlag på toppen eller ei. Tror det må lages i morgen... Hvordan er formen i dag?
~lillefot~ Skrevet 24. februar 2011 #1131 Skrevet 24. februar 2011 Hei Tusle, lurer på hvordan formen din er i dag?
Tusle Skrevet 24. februar 2011 Forfatter #1132 Skrevet 24. februar 2011 Æsj, så kjedelig med FU, da! Utrolig typisk. Fiiine magen! Jeg er fortsatt fascinert over hvor liten den er, da. Også klarte du å friste meg noe grundig med snickerskake. Smørlag på toppen eller ei. Tror det må lages i morgen... Hvordan er formen i dag? Haha, ja, de var kjappe der altså. Merkelig Jeg er så glad i den, og det faktum at den er liten også, da er den ikke i veien Åh, den var så god. Måtte fryse den, sånn at jeg ikke går og spiser av den Skal forsøke Vingle sin glasur neste gang, kanskje den er lettere å få til. Formen er veldig god. Måtte ta leiligheten en omgang, den så ikke ut. Jeg liker å ha det rent og pent og jeg aner jo ikke når fødselen starter. Vil ikke ha besøk i en svinesti, selvom jeg vet at man er unnskyldt etter at man har født Hei Tusle, lurer på hvordan formen din er i dag? Formen er altfor god --------------------------- Hah! Skinnende ren leilighet som lukter grønnsåpe Sov veldig godt i natt. Drømte om tøybleier i natt igjen, Fuzzi Bunz denne gangen Ingen tegn på at fjompa har tenkt seg ut. Jeg trodde jo at slimproppen hadde begynt å gå, men er redd for at det bare var rester/reaksjon etter undersøkelsen på søndag. Jaja, jeg skal kose meg disse dagene, ta det med ro (jeg kan det nå, huset er rent), og bare gjøre ting jeg vil selv. I morra planlegger jeg en aldri så liten spa-dag, med shaving, kuring, skrubbing, smøring, åssåvidere åssåvidere På lørdag skal jeg bake, baking er terapi for meg, da koser jeg meg
~lillefot~ Skrevet 24. februar 2011 #1133 Skrevet 24. februar 2011 Så effektive vi er i dag, da Du har shina leilighet (jeg gjorde det til dels i går), og nå holder jeg på å bake. Må jo fylle opp fryseren Redebygging, altså... :gjeiper:
Tusle Skrevet 24. februar 2011 Forfatter #1134 Skrevet 24. februar 2011 Jepp, får ikke roa før det er gjort
hegejenta30 Skrevet 24. februar 2011 #1136 Skrevet 24. februar 2011 Åh... det er så godt med sånn selvpleie! Man føler skikkelig velvære etterpå!
vingle Skrevet 24. februar 2011 #1137 Skrevet 24. februar 2011 Jeg er så glad i den, og det faktum at den er liten også, da er den ikke i veien Høres fantastisk ut å ha det sånn! Jeg synes magen min er fin, men den er uten tvil i veien altså... Auau! Skal forsøke Vingle sin glasur neste gang, kanskje den er lettere å få til. Mamman til vingle sin Jeg har ikke prøvd den selv. Men har spist kaka da, og den var goood Jaja, jeg skal kose meg disse dagene, ta det med ro (jeg kan det nå, huset er rent), og bare gjøre ting jeg vil selv. I morra planlegger jeg en aldri så liten spa-dag, med shaving, kuring, skrubbing, smøring, åssåvidere åssåvidere På lørdag skal jeg bake, baking er terapi for meg, da koser jeg meg Høres ut som en perfekt mens-vi-venter-på-fødsel-plan!
Tusle Skrevet 25. februar 2011 Forfatter #1138 Skrevet 25. februar 2011 Tja, sitter med rier jeg gitt. Det begynte med ikkevonde, men ubehagelige tak i magen i går kveld, rundt klokka 19 begynte det. Våknet i to-tiden av en vond en og siden har de kommet med 7-9 min mellomrom. ET par av de har kommet med 5 min mellom. Når ringer man føden egentlig? Har ikke hatt vannavgang...
Mazilla Skrevet 25. februar 2011 #1139 Skrevet 25. februar 2011 Spøker for spadagen din med andre ord.. Kanskje det blir en real treningsøkt i stedet?!
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå