Tingeling22 Skrevet 18. juni 2010 #1 Del Skrevet 18. juni 2010 Disse fløtegratinerte potetene serveres hovedsakelig med laks med sandefjordsmør eller hollandaisesaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tidssone Skrevet 18. juni 2010 #2 Del Skrevet 18. juni 2010 Salt, pepper og hvitløk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnneBonny Skrevet 18. juni 2010 #3 Del Skrevet 18. juni 2010 (endret) Aromat pepper, hvitløk og salt Så nederst i tråden: Mente Rosmarin ikke aromat. Endret 19. juni 2010 av AnneBonny Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AnonymBruker Skrevet 18. juni 2010 #4 Del Skrevet 18. juni 2010 Nyrevet muskatnøtt og hvitløk. Aromat ville jeg for alt i verden unngått. Men blir det ikke litt tungt med både fløtegratinerte poteter og de smørbaserte sausene du nevner? Jeg ville foretrukket kokte nypoteter til laks og sandefjordsmør eller hollandaise, i tillegg til noe grønt og friskt grønnsakstilbehør (feks grønne asparges eller smørdampet sommerkål ). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tingeling22 Skrevet 18. juni 2010 Forfatter #5 Del Skrevet 18. juni 2010 Hvor mye hvitløk da? På fire poteter i gratengen. Nyrevet muskatnøtt og hvitløk. Aromat ville jeg for alt i verden unngått. Men blir det ikke litt tungt med både fløtegratinerte poteter og de smørbaserte sausene du nevner? Jeg ville foretrukket kokte nypoteter til laks og sandefjordsmør eller hollandaise, i tillegg til noe grønt og friskt grønnsakstilbehør (feks grønne asparges eller smørdampet sommerkål ). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tineline Skrevet 18. juni 2010 #6 Del Skrevet 18. juni 2010 Jeg syns ikke muskat er så godt til laks, men det er jo ellers en klassiker, ja. Hvitløk: til fire poteter holder det sikkert med ett fedd dersom du vil ha en aroma, eller to hvis du vil ha den litt mer dominerende. Men det kommer an på hvor mye fløte. Jeg pleier også å skive en løk og legge mellom potetskivene, det syns jeg er godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Shade Skrevet 18. juni 2010 #7 Del Skrevet 18. juni 2010 Hm, gressløk og/eller vårløk kunne sikkert vært godt i og Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrøkenGlad Skrevet 18. juni 2010 #8 Del Skrevet 18. juni 2010 Muskatnøtt er nydelig i fløtegratinerte poteter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Marlo Skrevet 18. juni 2010 #9 Del Skrevet 18. juni 2010 Pleier å lage det med mye pepper, hvitløk, soltørkede tomater og fetaost Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kara W Skrevet 18. juni 2010 #10 Del Skrevet 18. juni 2010 Jeg liker å ha rosmarin eller timian i, men det passer kanskje best til svin eller kylling. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AnonymBruker Skrevet 19. juni 2010 #11 Del Skrevet 19. juni 2010 Litt estragon, ett fedd hvitløk, pepper, salt og en klype sitron, gjerne sitronpepper men bruk lite, skal bare antyde litt syrlighet. Passer til laks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnneMarthe Skrevet 19. juni 2010 #12 Del Skrevet 19. juni 2010 Bruker hvitløk, salt, pepper og rosmarin/timian :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnneMarthe Skrevet 19. juni 2010 #13 Del Skrevet 19. juni 2010 Siden du sier at du bruker den type poteter til laks, så kan du prøve ut dillstuede poteter. Det passer veldig bra til fisk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå