Gå til innhold

Tips til kjæresteferie i utlandet?


Toffee

Anbefalte innlegg

Jeg og samboeren har lyst til å reise bort en uke i juli, men sliter litt med å bestemme oss for hvilket land. Gjerne et sted det er godt og varmt der vi kan få litt farge på kroppen, men samtidig vil vi gjerne unngå de verste turistboomene. Vi ser for oss et sted der vi både kan oppleve fin natur (begge liker å være aktive), døse av på stranda og feste. Altså vil vi ha litt variasjon i løpet av ferien, siden begge blir fort rastløse.

Spania, Tunisia og Tyrkia har vi utelukket. :) Vi har tenkt litt på Italia og Hellas - noen som har noen erfaringer derfra? Kom gjerne med forslag på andre land/byer også! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Frankrike er absolutt å anbefale hvis du skal på kjæresteferie. Paris er ingen badeby, men angivelig er Seinen gjort om til strand om sommeren? Har ikke sett det med egne øyne, hvis det stememr er det veldig bra :)

Nice vil jeg anbefale. Der er det varmt og meget gode bademuligheter, og hvis dere har muilighet lei dere en bil og opplev Provence!!

Italia? Tja, Sorrento på kalksteinklippene er også en uforglemmelig opplevelse med masse bademuligheter og flott natur. Er du først kommet så langt er ikke veien lang til Napoli, Pompeii og den vakre øya Capri!!

God ferie!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...