Gå til innhold

Hvordan ta seg frem i Oslo?


Rory

Anbefalte innlegg

Hjelp! Jeg og noen venninner skal til Oslo på konsert i juni. Og ukjente som vi er så har vi ikke peiling på hvordan vi skal ta oss frem :S Vi skal til Ullevaal stadion,så jeg lurer på kommer man seg dit i form av t-bane/trikk/buss fra Majorstua?? Og i tilfelle hvilken? Jeg ser på et kart på gule sider og det ser ut til at det går,men istedet for å rote oss bort så er det vel bedre å spørre noen som kanskje er litt klokere enn det vi er =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

På majorstua stasjon velger dere enten T-bane linje 3,4 eller 5 og tar den 3 stasjoner "oppover" :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går både t-bane og buss til Ullevål stadion fra Majorstua. Det absolutt enkleste er å ta banen, det er bare tre stopp og tar ikke mange minuttene (mens bussen kjører en stor omvei).

De linjene som går forbi Ullevål stadion er 3, 5 og 4/6 (den som kalles ringen). Pass på at dere tar den i riktig retning, ellers bærer det ned mot sentrum. Det er bare to plattformer på stasjonen, og det er den som er til høyre når dere står med ryggen mot Majorstuekrysset (det store krysset foran stasjonen). Dere kan også dobbeltsjekke ved å se at det er linje 3 til Sognsvann (ikke Mortensrud), linje 4/6 til Ringen og linje 5 til Storo. :)

Endret av Pingting
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...