Sekretæren Skrevet 30. mai 2010 #1 Del Skrevet 30. mai 2010 Jeg pleier å kjøpe avocado som ikke er spisemoden enda, da det er litt billigere, dessuten er det jo greit å ha noen liggende som man ikke må spise med en gang. Jeg har ofte oppdaget at når den har blitt myk, og jeg har trodd at den er moden, er den bare seig og bitter. Ser frisk og grønn ut, men ikke smørmyk som jeg liker den. Da har jeg tatt en grundig klemmetest først, altså. Dette skjer innimellom uavhengig av putte-i-pose-med-eple-for-å-modnes-fortere-trikset. Altså, både når den ligger på kjøkkenbenken alene, eller sammen med annen frukt for å bli fort myk. Så hva gjør dere? Temperatur? Ligger den i sollys? Ikke? Har noen oppdaget det samme som meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amys Skrevet 31. mai 2010 #2 Del Skrevet 31. mai 2010 I teorien kjøper jeg hard og grønn avocado som ikke er moden, og lar den modne i kjøleskapet eller på kjøkkenbenken hjemme, litt avhengig av hvor lenge det er til den skal spises. Temperatur og sollys tenker jeg ikke over, men jeg prøver å holde den i normal romtemperatur uten sol, lettere å beregne hvor lang tid den trenger på å modne da (pleier å ta fra 4 dager til en uke). I praksis hender det litt for ofte at jeg plutselig finner ut at jeg trenger avocado til dagen etter, og må kjøpe spisemoden og satse på at den ikke er blitt altfor ihjelklemt i butikken Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå