Malaika Skrevet 29. mai 2010 #1 Del Skrevet 29. mai 2010 Jeg skal lage svinemørbrad idag, men er usikker på hvordan jeg skal tilberede den. Den er på ca 5-600 gr. Burde jeg skjære den opp? Tilberede i ovn eller stekepanne? Og hva med krydring? Jeg skal servere den med soppstuing og salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernekyss Skrevet 29. mai 2010 #2 Del Skrevet 29. mai 2010 Jeg leste "tilberede morrabrød" Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 29. mai 2010 #3 Del Skrevet 29. mai 2010 Det kjem an på. Skal den tilberedast til to eller tre? Du kan heilsteike den og servere den skiver som du skjer etter at du har steikt den. Du kan også skjere den i skiver til biffar. Svinekjøtt er alltid mørt, så du treng berre å pusse fileten, altså fjerne hinner og sener før du steiker den. Sidan svinekjøt skal vere gjennomsteikt kan du skjere biffane ganske tynne, og heller servere to til kvar. Her er oppskrifta på heilsteikt svinekam, det fungerer omtrent på same måte når det gjeld temperatur og steiketid: http://altgodt.wordpress.com/2009/08/30/oppattvarma-greinaløyse/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malaika Skrevet 29. mai 2010 Forfatter #4 Del Skrevet 29. mai 2010 Tusen takk for svar. Er til tre stykker. Kanskje best å brune den i panna og så steke den i ovnen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 29. mai 2010 #5 Del Skrevet 29. mai 2010 Ja, det går heilt fint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå