Gå til innhold

Tilberede mørbrad (svin)


Malaika

Anbefalte innlegg

Jeg skal lage svinemørbrad idag, men er usikker på hvordan jeg skal tilberede den. Den er på ca 5-600 gr. Burde jeg skjære den opp? Tilberede i ovn eller stekepanne? Og hva med krydring? Jeg skal servere den med soppstuing og salat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest navnelapp

Det kjem an på. Skal den tilberedast til to eller tre? Du kan heilsteike den og servere den skiver som du skjer etter at du har steikt den. Du kan også skjere den i skiver til biffar. Svinekjøtt er alltid mørt, så du treng berre å pusse fileten, altså fjerne hinner og sener før du steiker den. Sidan svinekjøt skal vere gjennomsteikt kan du skjere biffane ganske tynne, og heller servere to til kvar.

Her er oppskrifta på heilsteikt svinekam, det fungerer omtrent på same måte når det gjeld temperatur og steiketid: http://altgodt.wordpress.com/2009/08/30/oppattvarma-greinaløyse/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar. Er til tre stykker. Kanskje best å brune den i panna og så steke den i ovnen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...