livy Skrevet 30. april 2002 #1 Del Skrevet 30. april 2002 Hei! Lurer på om det er noen som har noe forslag til hva man kan servere til forret som ikke består av reker, sjell, fisk (alt av sjømat). Håper på noen bra forslag... er litt fortvila, bør snart bestemme innholdet i middagen!!! Koz;-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
littlemama Skrevet 30. april 2002 #2 Del Skrevet 30. april 2002 du kan gå inn på denne siden: http://www.proffcatering.no der tror jeg at du skulle kunne finne noen forretter som ikke er fisk/sjømat.prøvde å gå inn der nå,men kom ikke inn så kanskje du kan prøve litt senere.der har vi bestilt kokk og mat fra!gleder meg!:-D Husk alle detaljer i http:// når man skriver link - moderator1212[ Dette Innlegg er endret av: HMSP den 2002-04-30 19:04 ] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
littlemama Skrevet 30. april 2002 #3 Del Skrevet 30. april 2002 oophs!hvordan blir det til en link da?trodde det bare var å gjøre sånn som jeg gjorde jeg!liiiitt grønn Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Denise Skrevet 30. april 2002 #4 Del Skrevet 30. april 2002 Hei du!! Det finnes jo utallige supper som er gode, f.eks. minestronesuppe, grønnsakssuppe. Det er også mange kremete supper som er gode. På nyttår hadde vi kremet blomkål og champignon suppe! Mmmm! Det finnes jo også mange varianter av salat. Kanskje med litt kylling i?? Det er vel bare fantasien som setter grenser for hva dere kan ha!! Hilsen Denise:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiger Skrevet 30. april 2002 #5 Del Skrevet 30. april 2002 Mozarella- og tomatsalat Parmaskinke, parmesan og salat Carpaccio Bruschetta Asparges og hollaindessaus Gresk salat Caesar salat Patè Fylt tomat eller paprika Hvor mange er dere, og hva er hovedretten? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kylie Skrevet 30. april 2002 #6 Del Skrevet 30. april 2002 Kyllingsalat! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eivissa Skrevet 30. april 2002 #7 Del Skrevet 30. april 2002 Vi skal ha melon med spekeskinke. Det er jo en ide.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 30. april 2002 #8 Del Skrevet 30. april 2002 Har visst litt lik smak som Tiger:) Damp fem asparges til hver, surr to store skiver kald parmaskinke rundt hver bunt. Kok en blanding av rødvin og balsamicoeddik og krydder leeeeenge til det blir en tyktflytende saus/ dressing. Litt store biter ekte parmesan over det hele, og du har en herlig smaksopplevelse... mmmmmmmm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå